Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 91% dintre persoanele care au participat la referendumul invalidat pentru interzicerea căsătoriilor homosexuale au votat Da, potrivit rezultatelor parțiale după centralizarea a 99,8% din voturile exprimate, arată cele mai recente date comunicate de Biroul Electoral Central.

În total, la referendum au votat 3.778.716 persoane, respectiv 20,96% din numărul de votanți. Pentru validarea referendumului era nevoie de un prag de 30%.

Integral pe HotnewsComentarii

Maximilian Prunaru A învățat kuriștii lecția Referendum101 și au informat corekt populația să șadă acasă că dacă nu Cristian Homobuci va fi răstignit iar Daddy scapă de pușcărie... Au făcut o reklamă extrem de eficace cu un clip în care istoria se repetă, aiasta nu se poate! Eu deja m-am dat cu vaselină la curcubeu și stau aplecat în poziția strategică, abia aștept să văd un viitor altfel, sper să nu-mi fie ochii prea bulbucați când partenerul meu îmi dezvăluie strategia.

9 octombrie 2018 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.