Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a isprăvit.

Susținătorii referendumului au pierdut. Strategia boicotului s-a dovedit a fi biletul câștigător, iar valul de ură, intoleranță și fanatism s-a spart de stâncile adevăratelor probleme din România: dezastrul din sănătate, educație, infrastructură, marea corupție și pauperizarea unei categorii tot mai largi de populație. Chiar dacă avem acum doar rezultatele parțiale ale scrutinului, se impun câteva concluzii:

Acest referendum este biletul lui Liviu Dragnea de adio de la politica românească. Aventura sinucigașă a revizuirii constituției, în care i-a târât pe social-democrați, i-a demolat imaginea de magician electoral, capabil să scoată voturi și din piatră seacă. În acest moment, nu mai reprezintă altceva decât o piatră de moară legată de gâtul PSD-lui, pe care-l trage cu viteză spre adâncurile anonimatului politic. Singura șansă de supraviețuire a partidului e sa taie rapid frânghia care-l leagă de Dragnea.

Integral pe RepublicaComentarii

solo Biserica ortodoxa nu s-a reformat de la Marea Schisma, adica de pe la 1054. E cam mult! S'apoi in lumea occidentala vor sa se integreze doar doua tari majoritar ortodoxe: Grecia si Romania. Din punctul meu de vedere BOR ar trebuie sa inteleaga ca daca imediat dupa 1990 era cea mai respectata institutie, asta pentru ca oamenii s-au bucurat odata cu reprimirea totala a libertatilor religioase, astazi multi romani au vazut ca aceste libertati, mai ales in ortodoxie, sunt cam limitate, ba mai mult BOR vrea sa-si bage nasul in politica. Ocupati-va de alte probleme ale vietii sociale! Sunt atatea de facut numai sa aveti bunavointa a ava debarasa de obiceiurile rele. Lasati-va de politica.

8 octombrie 2018 16:12

ppp Va rog sa citi tot articolul in Republica! Merita!°

8 octombrie 2018 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.