Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„În primul rând, nu a fost un vot politic. Acest referendum nu a fost o chestiune asumată politic de nimeni. A fost pur şi simplu o acţiune venită în urma unei scrisori semnată de 3 milioane de români, un demers care s-a transformat în referendum.

Românii au venit la vot în număr gigant, 4 milioane de români au venit la vot. 4 milioane e o cifră.

Dacă vorbim de boicotul opoziţiei, putem spune că toată această acţiune are un efect advers faţă de aroganţa cu care au discutat în spaţiul public şi modul în care s-a comportat Iohannis, să nu ieşi să spui că vei veni la vot, să ceri să nu se vină la vot, ceea ce e constituţional.

Uitaţi-vă la cozile din diaspora, pe ultimele secunde la ora 21.00 au fost cozi.

Halucinant cum s-au comportat în secţiile de vot preşedinţii de secţii care s-au retras înainte de vot, ca să se întârzie votarea.

Au făcut tot ce e e posibil omeneşte să se se boicoteze acest demers.

N-a fost un referendum politic, a fost asumat, o chestiune civică.

Este un eşec al românilor şi al României în general, era o chestiune importantă, poate nu a fost suficient două săptămâni pentru campania de promovare, trebuiau mai multe dezbateri.”, a spus Codrin Ştefănescu.


Comentarii

Vasile Gheorghe Bai "cap de pula" Codrin Stefanescu, PRM-imst vopsit in rosu,idiotzi ca tine nu pricep ca poporul vrea schimbari in politica...si schimbarile se fac prin plecarea din functzii a perdantzilor si incompetentzilor ce arunca pe fereastra 45 milioane de Euro aiurea...adica Prim-ministra prostovana si mincinoasa Dancila si atat de detesttul Dragnea, inculpat condamnat ce ne duce tzara in faliment...

9 octombrie 2018 17:35

Uta Ca de obicei acest idiot lingau vede ce doresc sefii lui ,a fost clar un absenteism datorat scarbei de Dragnea si proastelor lui ,daca nu vedeti asta sunteti orbi!!

9 octombrie 2018 5:01

Mihai Si io la fel ca voi!

8 octombrie 2018 23:13

solo În schimb eu, eu ling EURO-pizda pe bulangioacele elghebete-ORL-IQXY, trag "microdoze" pe EURO-rât, "educ" sexual POPO-copii & #REZIST!

8 octombrie 2018 23:12

Florin Bilei Si eu, si eu sug EURO-poolla, ies "în chilotzi la metrou", vând POPO-copii la bulangi "civili" & #Rezist! - Tu?

8 octombrie 2018 23:10

Oltean Eu sug EURO-poolla, ies "în chilotzi la metrou", dau copii la bulangi "civili" & #Rezist! - Tu?

8 octombrie 2018 23:08

solo Unde sunt corifeii postaci ai psd-ului? Aveau ei diferite nume, dar erau vreo doi. Calin Gheorghe, Gheorghe Craioveanu, v, alupigus ( i-o fi intrat in gura si s-a inecat sau vreun homosexual i-a spart colonul?) Asa cum ati disparut voi va disparea si partidul. Vine tanara generatie care are mai putin contact ( prin parinti, bunici) cu comunismul si-o sa va mature definitiv.

8 octombrie 2018 18:18

Oltean "Esec al romanilor, esec al Romaniei". Da de unde - la intrebare prosteasca nu exista raspuns. Mai bine sa intrebe ce e cu Parlament unicameral, cu 300 (de ce nu 100 ?) deputati, fara Senat. Asa ceva ar fi trecut cu o majoritate covarsitoare. Pacat ca numai USR "a fost pe faza". Ca PNL - Orban a fost o nulitate, ca si PSD - ALDE sau UDMR. Apropo de UDMR - ce parere are de "scorul" din HARCOV ? Referitor la d-l Codrin - lasati alcoolul sa se mai odihneasca.

8 octombrie 2018 16:43

Oltean Prostimea din Romania se rezuma la 4.000.000 de insi ? Nu e o un numar rau, avand in vedere ca de abia acum (istoriceste vorbind) am intrat in Europa.

8 octombrie 2018 16:33

Mihai esti un retardat , un gunoi a istoriei! Ati urmarit sa inveninati tara si nu va mers !

8 octombrie 2018 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.