Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patriarhia Română îndeamnă, în urma invalidării referendumului, la unitate spirituală şi la apărarea în continuare a familiei şi mulţumeşte celor aproape patru milioane de cetăţeni români care au răspuns pozitiv prin participarea lor la vot. ”Referendumul ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte gradul de secularizare al societăţii româneşti”, au transmis reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române


În urma invalidării referendumului din 6-7 octombrie 2018 pentru redefinirea căsătoriei, Patriarhia Română îndeamnă la unitate spirituală şi la apărarea în continuare a familiei.

”Cu prilejul referendumului, Biserica Ortodoxă Română şi-a împlinit misiunea ei civică şi morală în spaţiul public, unde a afirmat şi apărat identitatea şi valoarea familiei ca instituţie umană creată şi binecuvântată de Dumnezeu. În acest sens, mulţumim celor aproape patru milioane de cetăţeni români care au răspuns pozitiv prin participarea lor la vot”, au transmis reprezentanţii Patriarhiei Române.

Potrivit acestora, atitudinea pe care românii şi-au asumat-o, prin participare la vot sau prin neprezentare la vot, ”trebuie respectată şi analizată, iar democraţia bazată pe libertatea civică trebuie cultivată mai intens prin informare corectă şi permanentă privind tema dezbătută public”.

Integral pe AdevărulComentarii

Ramses cel mare faraonul cu cercel radioactiv in ureche Citesc "Ber-Caciula" scrisa de I.C.Vissarion.Poporul nu are o vointa proprie; este "bagat" cu unde masice.(probabil Vissarionovici Stalin...)

9 octombrie 2018 2:36

v "Au dreptate" unii comentatori, noi "trtebuie" sa fim toleranti cu minoritatile, ca pedofilii, cersetorii, carora nu le place sa munceasca, hotilor ca le este mai usor sa fure decit sa munceasca, eventual si criminalilor etc. In orice societate sint persoane diferite decit majoritatea, deci trebuie ocrotite.

8 octombrie 2018 15:38

Ion Romanii au aratat la acest Referendum ca Biserica, nu trebuie folosita de slujitorii ei in scopuri politice manipulati de un penal.

8 octombrie 2018 12:50

vio mai puneti si voi mana pe o carte ! casatoria a existat inaintea crestinismului!

8 octombrie 2018 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.