Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimeni nu cîștigă nimic. Toată lumea pierde. Bugetul este mai sărac cu cel puțin 35 de milioane de euro. Partidele angajate în susținerea referendumului (PSD și PNL) sunt mai lipsite de sprijinul propriilor membri și susținători, Biserica Ortodoxă Romană, despre care toată lumea crdea că este singura voce care mai pătrunde în sufletul compatrioților nostri, a fost tratată cu nepăsare.

Partidele s-au agitat prea puțin cu mobilizarea populației, fiind sigure de succes. Cel puțin, la vedere, biserica și-a asumat o poziție și a mobilizat poporul de credincioși.

Culmea este că adversarii referendumului, cei care au propovăduit pe internet boicotul nu s-au întîlnit în demersul lor cu credincioșii de vîrsta a treia, principalii susținători ai Bisericii Ortodoxe și ai PSD-ului.

Integral pe CotidianulComentarii

MOS ION ROATA Inca o data se confirma ca suntem o natie de o calitate indoielnica! Prezenta la vot este o obligatie civica, iar votul trebuie exercitat indiferent de rezultat. Credem ca este timpul ca in Romania sa fie adoptata o lege care sa impuna prezenta la vot! Absenteismul nejustificat sa fie sanctionat! Este aberant sa credem ca peste 84% dintre romani nu s-au prezentat la vot deoarece nu sunt de acord cu modificarea Constitutiei, sau, mai bine spus pentru ei familia este este formata altfel decat intre un barbat si o femeie! Sa credem ca peste 84% dintre romani NU cred si NU SUNT pentru familia traditionala! Pacat ca legislatia nu a prevazut si posibilitatea ca absenteismul la vot sa fie interpretat ca un raspuns negativ la acest referendum si nicidecum sa fie invalidat din aceasta cauza! Votul negativ si absenteismul trebuiau cumulate si procedat in consecinta! Nici macar numarul celor care au fost la baza initiativei civice nu a fost egalat de … prezenta la vot! Cu siguranta, de maine, cei ma guralivi vor fi … absentii! PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

8 octombrie 2018 8:38

Vasile Marin BOICOT....Este alegerea poporului roman impotriva urzuparii pozitziei de al 3-lea om in Statul Roman a unui Inculpat Condamnat de doua ori ca Presedinte al Camerei Deputatzilor ( FACETZI-I O PRIMIRE BINEMERITATA MAINE 8 Octombrie LA PROCESUL I.C.C.J. ) ...Este raspunsul dat minciunilor spuse cu seninatate de Prim-ministra Dancila la Consiliul European, este o palma data peste obrazul acestei femei impostoare pusa motz in fruntea Guvernului chiar daca este total nepregatita si needucata....Este clar ca nu va face fatza presedentziei pe 6 luni a Parlamentului European incepand cu 1 ianuarie 2019...NU SE MAI POATE CA ARUNCAND 42 MILIOANE EURO DIN BUGET PE FEREASTRA SI CA DRAGNEA SA MAI RAMANA PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATZILOR IAR COCOANA DANCILA SA FIE IN CONTINUARE PRIM-MINISTRA...Unde a fost Pieleanu si Palada foarte bine platitzi de PSD si n-au sesizat ca acest Referendum este un chix, o pierdere de bani ....Unde este ANAF-ul si Curtea de Conturi sa vada vinovatzii acestei pierderi uriase...

7 octombrie 2018 21:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.