Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trotinetele electrice introduse în această vară în oraşele din Spania au revoluţionat mobilitatea urbană, exasperând în acelaşi timp pietonii şi conducătorii auto, relatează vineri AFP, citată de Agerpres.

Pe străzile din Madrid, cele câteva sute de trotinete puse la dispoziţie rezidenţilor de compania Lime – la care sunt acţionari Uber şi Alphabet, compania-mamă a gigantului Google, – provoacă reacţii dintre cele mai diverse.

Utilizatorii acestor dispozitive, pe care le deblochează folosind o aplicaţie de pe telefonul mobil, “nu respectă nimic. Este nevoie de reguli. Este o nebunie. Se pun în calea autobuzelor şi taxiurilor. Traversează prin faţa maşinilor”, spune cu indignare Fernando Sobrino, un şofer de taxi de 59 de ani.

Şi “merg pe trotuare fără niciun control”, spune José Manuel, un pieton de 55 de ani, care denunţă “pericolul de a accidenta pe cineva sau de a cădea, aşa cum era să mi se întâmple mie zilele trecute”.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.