Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Apărării rus a declarat joi că ar exista dovezi că SUA au făcut experimente 'cel mai probabil' pe oameni în cadrul dezvoltării unor arme biologice într-un laborator pe care îl gestionează în Georgia, potrivit agenţiilor de presă EFE şi TASS.

'Cel mai probabil, sub aparenţa unor investigaţii paşnice, SUA îşi sporesc potenţialul militar biologic' la Centrul de cercetări în domeniul sănătăţii publice Richard Lugar, în Georgia, a declarat într-o conferinţă de presă, la Moscova, generalul Igor Kirillov, comandantul Forţelor de apărare nucleară, biologică şi chimică din cadrul armatei ruse.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul GEORGIA 7 HRISTOS 7; GEORGIA 16 Iisus Hristos 16, Ilie Tișbitul 16; Georgia 7/12 HRISTOS 7/12; GEORG.I.A. GEORG.A.-Georgeta, I-Ilie. Georgeta și Ilie. Georgeta a fost mama mea, omorâtă în anul 2004. Nu știu nici astăzi cum a murit și nici unde e îngropată. În anul 2004 mi-a fost trimisă clona ei.

4 octombrie 2018 22:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.