Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Normele statului de drept, mecanismele democratice, respectarea libertăţilor şi drepturilor individuale, rânduiala juridică nu reuşesc să intre în graţiile coaliţiei PSD-ALDE, creând un mare disconfort faunei ce o alcătuieşte.

Strădania acestei coterii de a fenta justiţia, de a se eschiva dinaintea legii ― domolind codurile penale, anihilând pârghiile de anchetă, legalizând furtul, încurajând corupţia, amnistiind infractorii, suspendând atât pedeapsa, cât şi fapta (premieră mondială) ― este evidentă, se vede cu ochiul liber, fără ajutorul niciunui dispozitiv optic. Totul se face pe faţă: perseverent şi la lumina zilei. „Programul” de guvernare al coaliţiei PSD-ALDE fixează un singur ţel: jaful în tihnă, furtul sub oblăduirea legii ― fără repercusiuni punitive, fără tam-tam social, fără resentimente din partea poporului-victimă. De aceea modificările făcute legilor au ca ţintă mângâierea pe creştet a infractorului, nu salvarea victimei. Infractorului i-ar mai trebui nişte drepturi, victima are destule, ei îi sunt suficiente îndatoririle: oficiul de a fi victimă.

Integral pe AdevărulComentarii

@v, de la wc, alias Vasile, Doru, Ionut, misu, etc Mai v de la wc, PSD nu a castigat alerile promitand gratierea coruptilor. Esti cea mai perversa fiinta cu care am interactionat in viata mea. Sper sa te trazneasca Dumnezeu acum.

7 octombrie 2018 21:10

v Ma tot intreb de ce oare cei contra guvernului actual (care scriu fara sa aibe macar un pseudonim, dar mai multe comentarii), de ce nu au cistigat ei alegerile sa formeze ei parlamentul guvernul, etc. Oare de ce nu au facut o campanie sa mearga la vot toti care au aceleasi conceptii? Vad ca multi comentatori de ai lor de fapt nici nu-si spun parerea despre articolele ci despre alti comentatori . Multi folosesc un limbaj suburban, specific sustinatorilor Javrei Ordinare si al lui Ghiolbanis.

4 octombrie 2018 23:41

ADEVARAT VA SPUN VOUA! Ce barbat viril, d-l Dragnea! Prin el ma simt razbunat fata de cei care se culca cu femei, au facut facultati, fac excursii in tari straine, lucreaza in mediul privat, se spala zilnic, etc.

4 octombrie 2018 18:26

a lu` pigus, postac dezvirginat de insusi Liviu Draknea Romania plateste subventii de miliarde de euro anual agricultorilor europeni. UE a primit anual de la Romania 100 de miliarde de Euro! Datorita subventiilor oferite de romani, s-au construit multe mii de km de autostrada in UE. Studentii europeni studiaza gratuit in Romania. Muncitorii europeni pot munci legal oriunde in Romania. 4 miliarde de europeni muncesc legal in Romania. Muie UE!

4 octombrie 2018 17:46

v Briceag, Dragnea are pula mare si te fute-n cur saracule. Pentru ca poate!

4 octombrie 2018 16:49

Briceag Asa-i, banditilor din UE! Ati vrut sa scoateti o tara plina de cacati comunisti din mizerie si uitati-va unde i-ati adus? Astazi Dracnea, fiul militianului din Gratia, cel care lua taranilor prin santaj porcii crescuti cu porumb furat de la colectiv, sa conduca o tara intreaga. Voi ati crezut ca trecerea de la comunism la capitalism e simpla! Nu mai vorbim ca capitalistii ( cacofonie voita) nu sunt altcineva decat fiii fostilor tortionari comunisiti. Nu le convine sa va bagati voi nasul cand ei pun la cale furtul tarii.

4 octombrie 2018 16:44

Foarte multi votanti PSD au fost mituiti cu salarii si pensii mai mari. Unii au primit pensii specia si salarii NESIMTITE. Si nu-s putini. Alte mii de SINECURISTI au primit functii bine retribuite, ei si rudele lor. Stau si ma intreb : oare cati am mai ramas nemituiti in Romania?

4 octombrie 2018 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.