Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Nu o să acceptăm niciodată un to do list”, a mai spus prim-ministrul României.

"Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul că anumite lucruri au fost spuse şi nu se pliază pe realitatea din România. Au fost lucruri care au fost preluate, nu ştiu de la cine. Dar nu acest lucru este important. Important este ca atunci când faci acuzaţii de genul celor făcute în această dezbatere, trebuie să ai în spatele lor nişte lucruri concrete, să te bazezi pe anumite fapte.

Dar, cel mai mult şi cel mai mult m-a deranjat - şi subliniez acest lucru - faptul că oameni care au discreditat România şi românii de-a lungul timpului, nu au învăţat nimic, continuă să facă acest lucru şi asta face rău ca imagine României şi românilor.

Bun, o să spuneţi că a fost o dezbatere, poate va fi o rezoluţie. Eu sper să nu se a ajungă la o rezoluţie pentru că eu cred că se vor informa mai mult. Cred că ar trebui să ia mai mult ceea ce le-am pus eu, pentru că dacă până în acest moment puteau să motiveze că nu au ştiut acest lucru, că nu au ştiut de protocoale, de dosarele făcute judecătorilor, acum nu am au dreptul să spună acest lucru pentru că au auzit cu toţii de la premierul României şi trebuie să ţină cont de acest lucru", a spus Viorica Dăncilă.


Comentarii

ion DESTEPTUL FUDUL de la 11:36 , vezi ca se scrie ,DESCONGESTIONARE! Intai invață carte si după aceea corecteaza-i pe alții!!!

6 octombrie 2018 21:17

Apel la luciditate Dracnea e mana-n mana cu sistemul masonico-euro-atlantic. Rolulul incredintat de masonerie lui Dragnea a fost sa arata cat de imbecila e politica anti-UE, anti-SUA. Creddti ca Dracnea e atat de imbecil incat sa mentina in functie un premier analfabet? Luna dupa luna popularitatea PSD si mai ales a taberei anti-UE scade vertiginos.

5 octombrie 2018 19:46

Apel la luciditate Asa a zis si ceausescu

5 octombrie 2018 19:39

Irina, curva familiei traditionale Dracnea Florin Bilei, daca nu-ti convine in Romania, imigreaza in Europa!

5 octombrie 2018 16:27

Adrian, alias v, fan fanatic al d-lui Dragnea Viorica are pizda tare. Se pisa-n cur la orisicare!

5 octombrie 2018 16:25

Patrotism si nationalism (extrem) prost aplicate - idea apartenentei la UE este tocmai asta, de a respecta reguli care se bazeaza pe to-do lists. Pânã si Franta sau Germania au fost subiecte de infringement din partea UE pe anumite subiecte economice sau legale atunci cand nu au respectat regulile COMUNE ale Uniunii (reguli care nu se aplica decat cu acordul UNANIM al tuturor statelor membre). Deci inclusiv România a fost de acord cu aceste reguli, iar acum ridicam coada, sustinand ca ne aparam suveranitatea. Ne furam singuri presul de sub picioare, dar nu ma mira. Furtul se invata de cand suntem mici, prin memorarea 'Catelusului cu par cret'.

5 octombrie 2018 12:13

bijbok „Nu o să acceptăm niciodată un to do list” Serios? Dar ce a adus Johannes de la vizita sau vizitele facuta in USA imediat dupa alegeri? Dar Basescu? Dar Geoana (care se credea ales) din RUSIA? Dar PONTA? AUD? Va-n gura de tradatori!

5 octombrie 2018 10:10

Viorica Paduchi-Lati Dancila "It smells fishy arround her" spunea Manfred. Nu se spala in zina intima.

4 octombrie 2018 20:21

Dragnea fute-n cur statul roman. El nu construieste, el fute-n cur Parca nu era conflictuala analfabeta din Videle. N-a fost aleasa primar de oameniidin Videlw cu tot sprijinul lui Dracnea de la CJ.

4 octombrie 2018 20:01

Ion Georgescu Ah, ce va-tzi mai dori voi Clanurile PSD-iste sa nu fie MCV-ul si nici Comisiile Parlamentului European sa jucatzi tzontzoroiu pe grumazul poporului roman, sa furatzi si jacmani tot cea mai ramas in tzara nefurat....Uitatzi-va cata colcaiala pe Legea Offshore si totul doar din cauza comisioanelor babane de ordinul milioanelor de dolari ce unii le asteapta in conturile din paradisurile fiscale ...Si Madam Dancila, o mincinoasa si ticaloasa perfida care dupa ce cu o zi in urma sesizeaza CCR-ul sa-i gaseasca portitza lui Dragnea sa i se schimbe completul de la recurs de 5 judecatori la ICCJ...vine la Parlamentul European, ca ea si PSD-ul ei respecta Statul de Drept dupa ce n-au facut nimic in tzara pentru popor de cand au fost alesi decat au calcat in picioare Justitzia si au calarit procurorii...

4 octombrie 2018 12:00

Proasta parca nu-i destula, daca nu-i si fudula Ce se mai omorau tonomatele de la Antenele platite cu peste 20 milioane euro anual, sa-i dea nota de 10 Veoricai ca a citit 5 minute legate, fara sa se incurce, ca la o ora de citire din clasa 3-a! Adevarul e ca i-au dat sa citeasca doar cuvinte simple si scurte, fara decongestionare sau imunoglobulina.

4 octombrie 2018 11:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.