Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Nu o să acceptăm niciodată un to do list”, a mai spus prim-ministrul României.

"Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul că anumite lucruri au fost spuse şi nu se pliază pe realitatea din România. Au fost lucruri care au fost preluate, nu ştiu de la cine. Dar nu acest lucru este important. Important este ca atunci când faci acuzaţii de genul celor făcute în această dezbatere, trebuie să ai în spatele lor nişte lucruri concrete, să te bazezi pe anumite fapte.

Dar, cel mai mult şi cel mai mult m-a deranjat - şi subliniez acest lucru - faptul că oameni care au discreditat România şi românii de-a lungul timpului, nu au învăţat nimic, continuă să facă acest lucru şi asta face rău ca imagine României şi românilor.

Bun, o să spuneţi că a fost o dezbatere, poate va fi o rezoluţie. Eu sper să nu se a ajungă la o rezoluţie pentru că eu cred că se vor informa mai mult. Cred că ar trebui să ia mai mult ceea ce le-am pus eu, pentru că dacă până în acest moment puteau să motiveze că nu au ştiut acest lucru, că nu au ştiut de protocoale, de dosarele făcute judecătorilor, acum nu am au dreptul să spună acest lucru pentru că au auzit cu toţii de la premierul României şi trebuie să ţină cont de acest lucru", a spus Viorica Dăncilă.