Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul Principe Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder, au oferit primele impresii referitoare la nunta lor, ce a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Fericitul moment a fost exact cum aceștia au visat, iar cei doi proaspăt însurăței s-au gândit deja și la modul în care își vor petrece luna de miere. Fostul Principe și-a arătat, de asemenea, și dezamăgirea cu privire la faptul că familia regală nu s-a prezentat la eveniment, excepție făcând doar sora acestuia.

Principele Nicolae și Alina Binder au oferit primele declarații după ceremonia religioasă, care a fost organizată la Sinaia. În cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, cei doi au dezvăluit câteva detalii referitoare la luna de miere și au mărturisit care sunt primele gânduri și sentimente care îi încearcă după acest fericit eveniment în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Integral pe Click!Comentarii

ROMAN Traiasca Nicole I Regele Romaniei ! Alteta Sa este principe, fiind nepotul de sange al Regelui Mihai si al Reginei Ana. Nimic si nimeni nu poate schimba legatura de sange.

4 octombrie 2018 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.