Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști francezi, cântărețul Charles Aznavour a murit, luni 1 octombrie, la vârsta de 94 de ani, din cauze naturale. Cântărețul a fost găsit mort în cada de baie.

Charles Aznavour a murit din cauze naturale, în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii, conform rezultatelor autopsiei. „Caracterul suspect al decesului poate fi exclus, dar circumstanţele morţii nu sunt cunoscute cu precizie”, a declarat luni presei Patrick Desjardins, în faţa domiciliului cântăreţului.

Charles Aznavour a fost un cântăreț, compozitor, actor și activist public francez de origine armeană. El a fost unul dintre cei mai simpatizați și mai longevivi cântăreți francezi, fiind totodată și unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți francezi în restul lumii. Cântăreţul francez Charles Aznavour a încetat din viaţă în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 94 de ani, la domiciliul său din Alpilles (sudul Franţei), au anunţat luni agenţii de presă ai artistului, potrivit AFP.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.