Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a analizat situaţia Simonei Halep, care a anunţat că suferă de hernie de disc şi a făcut o paralelă cu ce se întâmplă în România.

„În ciuda sunetului sumbru al acestor cuvinte, hernia de disc nu e un lucru chiar atât de grav. Nu e o problemă cu care să te joci, dar nici foarte grav nu este. Au fost şi alţi jucători, alte jucătoare care au avut probleme cu coloana, cu spatele, cu hernia de disc. De pildă Andrei Pavel a jucat până la 35-36 de ani şi destui ani din carieră a jucat cu hernie de disc. Victor Hănescu, la fel, probleme cu spatele, şi asta nu l-a împiedicat să îşi ducă la bun sfârşit cariera. Dacă vreţi să râdeţi vă pot spune că şi eu am dublă hernie de disc şi totuşi mai pot să joc tenis la un nivel destul de intens”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.