Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu (NASA) din SUA, care şi-a început operaţiunile la 1 octombrie 1958, în urmă cu 60 de ani, şi-a reiterat intenţia de a reveni pe Luna şi de a ajunge pe Marte cu misiuni cu echipaj în următorii ani, relatează EFE.

"Azi sărbătorim moştenirea noastră cu o mare promisiune şi o direcţie clară a preşedintelui (SUA, Donald Trump) de a ne reîntoarce pe Luna şi de a merge pe Marte", a declarat administratorul NASA, Jim Bridenstine, într-un video aniversar.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul C.OS.MOSUL. 8 TIȘBITUL 8, Somnul Creierului-Soare. Celor de la NASA nu le ajung rachetele în Cosmos, la fel cum nu ajung eu cu somnul la capăt din august 2015 și până-n prezent. Acestea fac explozie înainte de a ajunge în Somnul Creierului-Soare.

3 octombrie 2018 15:13

Mihaela Nicolaescu partea mai proasta e ca au renuntat sa mai suga poolla la aia cu "încalzirea" gloabelor - ca le-a taiat Trump ... macaroana si i-a lasat pe uscat, dar cu descoperirea "vietii" pe alte exo-planete înca mai abereaza ... Cu respect, MN

2 octombrie 2018 23:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.