Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu am prins în direct momentul în care, în cursul unei dezbateri la care luau parte reprezentanții Coaliției pentru familie un operator al Televiziunii publice le-a comunicat cu voce joasă ce gândea despre ei. Și anume că sunt penibili.
Am urmărit însă o captură video a secvenței cu pricina și trebuie să admit că salariatul TVR avea dreptate. Înlepciunea, înțelegerea, democratismul celor aflați în studio erau false, prost mimate. Ceea ce nu înseamnă însă că operatorul cu pricina ar fi fost îndreptățit să intervină în emisie și să își facă cunoscută opinia. Făcea parte dintre gazde, era obligat nu numai prin codul etic și profesional din instituția în care lucrează, ci și prin ceea ce se cheamă bune maniere să își înghită gândul ori să li-l transmită invitaților după ieșirea acestora din emisie.
Pe captura video cu pricina frapează chipul marcat, transfigurat de ură al d-lui Mihai Gheorghiu. Pe care cu vreo două-trei seri în urmă l-am vzut aidoma și într-o dezbatere pe aceeași temă a viitorului referendum legat de revizuirea Constituției, dezbatere organizată de Realitatea tv. Domnul Gheorghiu era însoțit de greu acceptabilul, tot mai irespirabilul și mai nefrecventabilul domn Mihail Neamțu (așa după cum s-a întâmplat și aseară la TVR 1) care, din câte se pare, și-a reactivat pornirile legionaroide doar-doar îi vor aduce niscaiva profit, și de avocata respective Coaliții, o anume doamnă Săcrieru.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.