Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Trebuie să recunosc că sunt destul de dezamăgit de această atitudine pentru că nu mi-am imaginat niciodată că o țară intrată în Uniunea Europeană va fi amenințată în felul acesta, atât de brutal.

Aceasta de fapt nu a fost o dezbatere, a fost o listă de luări de poziții stabilite dinainte, o condamnare deja, înainte de a se studia probele, ca să spun așa, că am experiența asta nefericită.

Vreau să vă spun că s-au trimis documente scrise, informații, dovezi la Bruxelles, dar nimeni nu a avut niciun fel de reacție, nu s-a spus în mod concret care sunt acele articole din legile justiției care afectează independența justiției. Nu există așa ceva, ba dimpotrivă, a fost scos orice actor politic din numirile de judecători și de la ÎCCJ.

Asta înseamnă independență totală, dar poate asta deranjează", a spus Liviu Dragnea, comentând faptul că Timmermans a ameninţat România cu trimiterea în faţa instanţelor internaţionale din cauza justiției.


"Chiar nu cred că domnul prim-vicepreședinte Timmermans poate să spună poporului român cum trebuie să voteze la acest referendum. Chiar nu cred că nimeni din spațiul Uniunii Europene poate spune poporului român cum să definească în Constituție căsătoria.

Eu zic că trebuie să ne batem pentru aceste drepturi. Și nu trebuie să mai mergem pe ideea de a fi political corect ca să dăm bine la nu știu ce porți înalte. Dacă nu ne gândim serios la viitorul acestei țări și la viitorul acestei națiuni putem să adoptăm și această poziție a ghiocelului. Eu unul nu am de gând să fac asta", a spus Liviu Dragnea.


Comentarii

Liviu Satan Dracnea Prefer sa stau capra si sa primesc milioane de euro pt firmele mele. Stau la spritzuri cu SRI si DNA, imi inchid dosarele penale si scap doar cu o suspendare. Pt postacii mei imbecili, sunt un sfant.

4 octombrie 2018 3:47

Ion Vasile Haida'n metrou cu chilotzii / Ca sa combatem ... bigotzii!

3 octombrie 2018 0:17

Ion Vasile Uite, io nici macar nu existam pe forumul asta acu' o saptamâna - dar simplul fapt ca pot suge EURO-poolla în voie, ca pot trage "microdoze" din punga cu EURO-lack, ca pot iesi în ... chilotzi la metrou si ca pot #REZISTA! asaltului jandarmilor, ca sa "apar" "legea" ma stimuleaza s-ami dau frâu imaginatiei si sa visez la haitele de HOMO-copii pe care i-as putea ... "adopta" în "parteneriat" (stat-privat, n.m.) - daca (de pilda / de pizda) dra. Pizda Pizdosh si cu EURO-"liberalele" ei ar ajunge la putere! Cu respect, IV

3 octombrie 2018 0:11

Ion Vasile @ 2 octombrie 2018 16:50 Eroul tau Dragnea pe care eu i-l consider Dobitoc, infractor condamnat, dupa ce cu PSD-ismul sau distruge institutzii din Statul de Drept al tzarii si schingiueste justitzia si-i calareste pe procurori ca sa se Gratzieze si Amnestieze....i-si trimite slugoiul Ministru Agriculturii Daea la Bruxelles sa cersheasca mai multzi bani pentru compensarea pagubasilor de pesta porcina africana...dar pe alta parte ca o "capra raioasa" ridica coada sus ca cica "nu ia pozitzia giocelului..." Chiar cum v-a instruit in Kiseleff cu imbinarea asta dintre "neormarxism" cu "Sorosist" care-s termeni total opozabili....

2 octombrie 2018 20:54

v Sint ingrozitoare comentariile la declaratia lui Dragnea. Indiferent daca iti place sau nu Dragnea si toata conducerea tarii actuale, pozitia lui Franz este lamentabila. Inca mai sper ca nu toata Europa are aceasta atitudine. Se pare ca totusi Ghiolbanis a "lucrat" tara, nu doar a facut excursii pe banii tarii, etc.

2 octombrie 2018 17:19

@Ion Vasile Dobitoc ești, tu prostovane! Poporul ăsta multimilenar a rezistat în calea năvălirilor barbare și a poftelor a trei imperii vecine ca să vă văicăriți voi, niște idioți analfabeți și cu creierele spălate de propaganda neomarxist-soroșistă, că ratăm ocazia de a deveni slugile UE și de a pieri în neant!

2 octombrie 2018 16:50

Ion Vasile Bai, Dobitocule Dragnea, nimeni nu este interesat in tzara asta de ce pozitzie adoptzi tu...Ce nu dorim este sa nu fim injostzi ca popor european din cauza ta si a trogloditzilor din Clanul tau ce si-au batut joc de justitzia si Institutziile Statului de Drept din tzara asta...Javra tradatoare de neam si tzara ce esti...

2 octombrie 2018 14:23

MOS ION ROATA Domnule Presedinte, dumneavoastra, Parlamentul Romaniei si Guvernul Romaniei aveti obligatia de a stopa folosirea abuziva a probelor obtinute in baza protocoalelor. Ati declarat de nenumarate ori ca acestea sunt nelegale si ca au adaugat la lege! Ministrul Justitiei a declarat ca dupa vacanta parlamentara va supune Guvernului Romaniei spre adoptare o OUG care sa scoata in afara legii aceste protocoale. Este mai mult decat limpede ca in baza acestor protocoale asumate de reprezentanti ai statului roman(prin institutiile semnatare), STATUL ROMAN este principalul vinovat de abuzarea, hartuirea si haituirea cetateanului roman de rand. Cand veti pune punct acestor abuzuri de neimaginat? Cand veti trece de la etapa declaratiilor la fapte? De ce nu solicitati Guvernului Romaniei sa adopte OUG despre care s-a vorbit sau de ce nu solicitati Guvernului Romaniei, sau Parlamentului Romaniei sa fie sesizata Curtea Constitutionala cu privire la aceste protocoale? Cand va inceta abuzarea Cetateanului Roman de rand prin folosirea unor protocoale care incala grav legislatia nationala si europeana?

2 octombrie 2018 13:52

Tepes Culmea nesimtirii si tupeului ! Auzi la el, tocmai el se gandeste la viitorul acestei natiuni un hot patentat care pt. a scapa de puscarie e in stare de orice, inclusiv de vinderea tarii ! El vorbeste de patriotism ?

2 octombrie 2018 13:43

CALIFUL Prefer un penal care a chemat oamenii la vot ,decat un meditator care face jocul strainilor,un nesimtitor de patrie si popor !!

2 octombrie 2018 9:40

Grig Pozitia penalului cum este?

2 octombrie 2018 9:33

CALIFUL Nu sant un adept a lui DRAGNEA, care a facut multe greseli politice si nu numai, dar il felicit ptr aceasta atitudine de adevarat roman.Trebuie ca de acum incolo conducatorii tarii sa nu mai stea cu capul plecat in fata celor care se cred stapanii EUROPEI si ai nostri . Daca nu le convin masurile si deciziile politice ,sociale si economice de bun simt luate de guvern sa ne lase in pace,ca U,E poate sa functioneze si fara ROMANIA .Putem , si am demonstrat asta,sa ne descurcam singuri,dar ei ne au distrus toata economia ,industria ,etc.,aducandu ne in situatia de a fi un popor de consumatori ai produselor infestate si periculoase ptr sanatatea noastra.Daca DRAGNEA si altii ca el le vor tine piept acestor asasini economici ,BRAVO LOR ,mai exista SPERANTA ptr ROMANIA.

2 octombrie 2018 9:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.