Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă face parte din primii doi mari finanţatori ai PSD din perioada alegerilor europarlamentare 2014. Ea și șoțul ei au câștigat sute de mii de euro în perioada 2009-2016.

Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, şi soţul ei, Cristinel Dăncilă, au fost personaje principale într-un scandal de proporţii anul trecut, când presa a scris pe larg despre sponsorizările masive făcute de europarlamentara PSD către partidul din care face parte. Criticii au atras atenţia atunci că Dăncilă nu ar fi avut de unde să deţină atât de mulţi bani pe cât a dat partidului.

Integral pe CapitalComentarii

Sobolanului LIVIU DRAGNEA Aceasta lepra, ca multe altele femei sau barbati, "sug sangele poporului" indobitocit care crede ca , el Partidul PSD le da pensii. Cand prostia nu mai e cat casa, ci cat blocul, numai la asea te poti astepta. Pentru Romania mai exista o singura speranta: ca dintre cei plecati in "lumea larga" sa vina in tara sa formeze partide noi si sa ajunga ei sa conduca tara. Altfel ramanem tot pe mana comunistilor. Voi ce credeti ca poate fi fiul militianului din Gratia (liviu dragnea)? Numai un comunist!

30 septembrie 2018 19:53

Ion Vasile Pai de ce credetzi ca Madama Dancila nu renegociaza redeventzele pe explatarea de OMV-Petrom a hidrocarburilor din solul patriei...Pentru ca tocmai OMV al carui salariat este si barbate-su i-a marit nesimtzit de mult salariu...Zice lumea ca e proasta si tuta dar in privintza avantajelor ei, familiei (odraslei cu noru-sa) nu-i proasta deloc...si viseaza sa se Europarlamenteasca din nou pe 8000 Euro lunar, bani castigatzi degeaba ca pentru Romania nu face mare lucru...

30 septembrie 2018 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.