Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nimeni, cred că nici măcar cei mai bine de 40 de rectori care, la începutul lunii ianuarie, din oportunism, laşitate sau prostie, şi-au pus nedemna semnătură pe pronunciamentul ce-i susţinea candidatura la postul de ministru al Educaţiei, nu are nici cel mai mic motiv ca să regrete demisia forţată a d-lui prof.univ.dr. ing. Valentin Popa dintr-o poziţie în vederea ocupării căreia nu-l îndreptăţea nimic.

Dacă mă ocup în comentariul meu de astăzi de alungarea din guvern a rectorului Universităţii ‘’Ştefan cel Mare din Suceava ‘’, alungare hotărâtă şi impusă de dl. Liviu Nicolae Dragnea e fiindcă aceasta intervine doar fiindcă preşedintele PSD se dovedeşte şi de data aceasta dispus la orice compromis politic. Pregătit pentru orice, pentru oricât de josnică negustorie doar spre a-şi salva funcţia din fruntea Camerei Deputaţilor. Serios pusă în primejdie de posibilitatea unei defecţiuni ce se aşteaptă să survină din partea nemulţumiţilor din propriul lui partid sau de o trădare oricând posibilă venită din partea ALDE.

Integral pe AdevărulComentarii

Neamtul Mai, voi il credeti Humor,destept? Eu cred ca-i prost. Este un kakat de hungur scapat de sub coada cailor cu care au venit din stepele Mongoliei. Din fericire nu toti sunt asa! Kakatul asta nu-si da seama ca face rau ungurilor de buna credinta statului roman. In primul rand cei din tinuturile secuiesti nu stiu limba romana si nu se pot integra in societatea romaneasca, decat foarte greu. In al doilea rand unii ( indopati de hungurisme) cred ca locul lor este in Ungaria si ...pleaca. Prin urmare kakatul asta isi slabeste "procentele" si intr-o buna zi se va trezi sub 5%, si nu mai are ce linge, nici la Tariceanu, nici la Dracnea.Pentru asta romanii trebuie sa mearga cu totii la VOT, cand sunt alegeri, nu la referendumul asta de kakat. De fapt, aici este mai degraba o bataie pentru bani. La clasele cu predare in limbile minoritatilor sunt saptamanal 4 ore de Limba Romana. Deci cei din aceste clase au o ora in plus fata de clasele de romani. Numai ca aceste ore se platesc. In concluzie un Invatator de la CLASA MAGHIARA are un salariu CAT UN INVATAOR DE LA CLASA ROMANA + (16...20 ore) X (50...70) plata cu ora. Cam inca un sfert de salariu lunar.

28 septembrie 2018 18:16

Probo Cel mai usor lucru e sa dai vina pe o singura persoana dar marea masa de lasi din guvern , parlament , societate civila ce fac ? Ei reprezinta poporul ( care popor ??).

28 septembrie 2018 12:26

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Cadrele din Învățământ trebuie să desființeze Evoluționismul din școli cu învățăturile lui rătăcite și strâmbe și pe adepți. Academicienii și profesorii universitari în teologie trebuie să înfăptuiască manualul Creaționismului de la lumea nevăzută cu îngerii, serafimii, heruvimii, cele patru elemente și până la ultima insectă de pe planeta Pământ, care NU a existat niciodată în școli. Astfel, lucrurile vor fi ca unse și se va progresa în Instituțiile Statului și-n societate. Daca acestea nu se vor realiza în viitor, se va pogorî din Împărăția Cerurilor din Casa Raiului, exterminarea populației lumii. Dialogul deschis cu mine despre înfăptuirea Creaționismului prin Duhul Sfânt după Casa Raiului în care stau dintre anii 2004-2070, este interzis de către persoane de sus care le deranjează.

28 septembrie 2018 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.