Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris, miercuri, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă a spus în dezbaterea din grupul socialist din PE că la protestele din 10 august „jandarmeriţa a fost bătută cu bestialitate de protestanţi”.„Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmeriţa a fost ”, a scris, miercuri, pe Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan.

El a adăugat că speră ca traducătorii să fi înţeles că premierul a vrut să spună „protestatari”.

„Sper că traducătorii au înţeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios”, a precizat Ivan.

Integral pe MediafaxComentarii

@26 septembrie 2018 14:08 - vorbeste pentru tine, incultule. Eu, personal, nu am nici o apetenta pentru prostie sau hotie, douã 'calitãti' omni-prezente in dinastia teleormãneanã.

26 septembrie 2018 15:17

Ionut Catalin Ivam, o preferam pe Dancila care mai face greseli de exprimare insa e bine intentionata decat javre tradatoare de tara cum esti tu, monica macovei si cezar preda!

26 septembrie 2018 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.