Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adunarea generală a Federaţiei barourilor europene, reunită la Varşovia, a emis pe 22 septembrie un mesaj critică iniţiativele legislative care slăbesc anticorupţia şi pun magistraţii din România sub control politic.

Adunarea Generală a Federatiei Barourilor Europene (FBE), care reprezinta peste 250 de barouri si un milion de avocaţi din Europa, a avertizat autorităţile din România în legatură cu încălcarea statului de drept şi a dreptului la liberă exprimare a cetăţenilor care au venit din Europa la protestul de pe 10 august. Încălcarea dreptului la liberă exprimare al protestatarilor Adunarea Generală a Federaţiei Barourilor Europene atrage atenţia asupra faptului că cetăţenilor români care au venit din Europa la Bucureşti pentru a participa la protestul din 10 august le-au fost încălcate drepturile la liberă exprimare. „Adunarea Generală a FBE şi-a exprimat profundă îngrijorare cu privire la încălcarea dreptului la liberă exprimare al cetăţenilor români care au venit din diaspora spre Bucureşti, pe 10 august 2018, pentru a protesta faţă de corupţie, când forţele de ordine din România, sub pretextul restabilirii ordinii, au folosit forţă excesivă împotriva demonstranţilor paşnici, în vederea intimidării şi dispersării acestora", se arată în comunicatul transmis.

Integral pe AdevărulComentarii

Ionut Nu trebuie sa cedam, legile justitiei trebuie puse in aplicare URGENT. Ne-am cam saturat de toata cloaca de hoti de la Bruxelles! Probabil urmatorul pas sanatos pentru Romania este un ROEXIT!!! Ia sa nu le mai dam nici gaze, nici paduri, nici alte zacamainte , ca doar ni le putem exploata singuri! Si puse dracului odata toate multinationalele sa plateasca taxele cuvenite statului roman!

26 septembrie 2018 14:14

fiziciana trebuiau probabil sa ii invite si la o cafea dupa ce aruncau jandarmilor in cap cu borduri? intreb si eu...Oare cum dreaq numai politia noastra este excesiv violenta...Nu cea din Fr, UK sau alte state europene.

26 septembrie 2018 13:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.