Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Metrorex sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire – cel mai important moment de unitate din istoria poporului român și pune în vânzare 10 milioane de cartele de călătorie cu simboluri ale Centenarului.

Începând cu data de 1 octombrie a.c., cartelele magnetice cu grafică dedicată acestui eveniment pot fi cumpărate de la toate casieriile stațiilor de metrou. Călătorii Metrorex vor găsi astfel de cartele speciale pentru 2 călătorii, 10 călătorii și pentru abonamente lunare. Fiecare din cele 3 titluri de călătorie va avea câte două tipuri de grafică distinctă care va elogia momente și personalități marcante ale acestui eveniment important al istoriei țării noastre.

De asemenea, Metrorex a pus la dispoziția călătorilor două trenuri de metrou decorate cu însemnele României și ale Centenarului. „Trenurile Unirii” circulă din luna iunie pe Magistralele 1, 2 și 3.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.