Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Până şi PSD-iştii ar trebui să ia aminte: există un Dumnezeu care le repartizează pe toate. Altfel nu se poate explica suprema ironie: prima victimă a Legilor Justiţiei, adoptate într-o manieră incalificabilă în Comisia Iordache şi apoi în Parlament, este cel mai de seamă PSD-ist: Liviu Dragnea. Care acum, în buna tradiţie a Partidului, cheamă pompierii: Tudorele, fă ceva!

Salvarea lui Liviu Dragnea de urmările penale ale faptelor sale pare tot mai mult o luptă care se duce pe multiple planuri. Unele acţiuni au fost zgomotoase: amnistia, graţierea, redefinirea abuzului în serviciu, statul paralel, protocoalele etc. Altele au fost mai discrete, ca nişte veritabile mine anti-personal plantate anticipat pe câmpul de luptă. Una dintre aceste bombiţe a fost modul de configurare a celor două Complete penale de 5 judecători de la Înalta Curte, prevăzut de legea 304/2004 privind organizarea judiciară. Este prima dintre Legile Justiţiei modificată şi promulgată de preşedintele Iohannis, la mijlocul lunii iulie.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.