Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut, în timpul vizitei oficiale in SUA, a avut o serie de întrevederi cu reprezentanți ai companiilor Bell Helicopter, Boeing, Raytheon și Lockeed Martin, la sediile lor din Washington D.C.


Fifor a fost însoțit de către secretarul de stat pentru Armamente, Andrei Ignat și de șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, potrivit MApN.
”Discuțiile cu reprezentanții companiilor americane s-au axat, cu precădere, asupra posibilităților de cooperare în domeniul industriei de apărare. Cu acest prilej, ministrul Fifor a reiterat intenția Guvernului României ca derularea tuturor programelor naționale de achiziții strategice să fie realizată în condițiile cooperării industriale în domeniul apărării și transferului de tehnologie și know-how în industria de apărare românească.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Oltean Obligatoriu trebuie ca o tara saraca, de genul Romaniei, sa cumpere armament scump de la americani. Cu armamentul in cauza vom fi aparati de seceta, grindina, vijelii etc., ca este evident ca nimeni nu doreste sa atenteze la Romania. Ca nu o sa avem infrastructura ruriera si feroviara, ca vagoanele CFR au unel aproape 100 de ani, sistemul de sanatate si invatamant e pe nicaieri, tara este indatorata (si asa) pana peste cap, NU INTERESEAZA PE NIMENI.

26 septembrie 2018 12:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.