Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O informație-bombă a fost dată luni în Comisia de apărare din Senat, acolo unde alături de ministrul de interne, Carmen Dan, au venit și prefectul Capitalei, dar și șefii Jandarmeriei.

La aceste audieri senatorul PSD Nicolae Moga a afirmat că există informații că urmează noi manifestații de stradă și a întreabat-o direct pe ministrul Carmen Dan dacă este pregătită pentru ele, dacă a încheiat toate protocoalele cu serviciile secrete și cu Primăria Capitalei, astfel încât să nu se mai întâmple violențe precum cele din data de 10 august.

"Din spațiul public avem informația că în următoarele luni se pregătesc alte manifestații de protest. V-aș întreba dacă suntem pregătiți acum să prevenim ce s-a întâmplat în 10 august. V-aș ruga să-mi spuneți dacă aveți o colaborare deschisă cu Primăria Capitalei, dacă aveți o colaborare cu serviciile secrete, vorbesc de SRI, pentru a preveni astfel de evenimente care s-au întâmplat în 10 august" a fost întrebarea formulată de senatorul Nicolae Moga.