Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat a murit, miercuri dimineaţă, iar un al doilea a fost rănit grav, după ce maşina în care se aflau a lovit violent clădirea Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, la numai 300 de metri de graniţa cu Bulgaria.Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineaţa, când un tânăr de 32 de ani, care conducea un autoturism dinspre Negru Vodă către Bulgaria, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu o maşină parcată pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara şoselei. În urma impactului, autoturismul a ricoşat şi s-a izbit de clădirea Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, aflată la 300 de metri de graniţa cu Bulgaria.

În urma accidentului rutier, şoferul a murit pe loc, iar un tânăr de 30 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost rănit grav, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care l-a transportat la spital.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.