Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un marș de îndemnare la boicotarea referendumului de modificare a Constituției în sensul restrângerii definiției familiei ca fiind căsătoria dintre un bărbat și o femeie a fost anunțat pentru 30 septembrie pe Facebook. Organizatorul marșului, Asociația Mozaiq, ONG pentru Drepturile persoanelor LGBT, susține că refuză să legitimeze un referendum care ”împrăștie ură și divizează cetățenii”, subliniind că ”iubirea nu se votează” și că vrea un ”stat laic, în care Biserica și statul sunt separate”.

”Ieșim în stradă pentru că nu toate referendumurile sunt democratice și de multe ori sunt folosite de lideri autoritari pentru a restrânge drepturi cetățenești. Ieșim în stradă pentru că locul nostru este în Europa, un loc al valorilor democratice, ce țin de respect pentru minorități, stat de drept, oportunități egale pentru toți cetățenii. (...)”, arată organizatorul pe pagina evenimentului.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Aș băga în lagărele de la Auschwits-Birkenau toate prostituatele, toți proxeneții, toți LGBT, toate actrițele și toți actorii de filme porno împreună cu producătorii lor și i-aș gaza. Astfel, generațiile viitoare se vor dezvolta normal și viitorul va fi înfloritor.

26 septembrie 2018 20:59

Ion Vasile @Cornelia...De cine trebuie sa-mi apar familia...ca deocamdata nu a inceput nici un razboi...As vrea sa-mi apar familia de injosirea ei cand politruci ca Dragnea ne marginalizeaza in Europa schingiund justitzia si punand cizma PSD-ista pe grumazul procurorilor...cand urzupa pozitzia de al 3-lea om in statul roman fiind infractor condamnat de doua ori...si ma face de ras si pe mine si familia mea in lume...si de aceea tot ce-mi cere acest om nu o voi face-o niciodata...inclusiv sa merg la facatura asta de Referendum...

26 septembrie 2018 14:07

Ionut Este rezultatul luptei indarjite a tradatorului ciolhanis impreuna cu USR, PDL/PNL impotriva familiei romanesti. Jos javrelor1

26 septembrie 2018 13:56

pilic Mars!, javrelor.

26 septembrie 2018 13:09

Cornelia @ION VASILE -nu aperi familia lui Dragnea, ci familia dumnitale..... si copiii si nepotii dumnitale!

26 septembrie 2018 10:50

Marcela NU JIGNITI PE NIMENI! Nu votam sau boicotam IUBIREA! Votam FAMILIA, IZVORUL IUBIRII! Faceti diferenta intre famiie si cuplu! Lucrurile sunt foarte simple!

26 septembrie 2018 10:42

vv @@Vasile tocmai ce ai confirmat ipoteza ! brava , barbat adevarat manca-te-ar mata ( sau tactu cum preferi )!

26 septembrie 2018 9:54

Ion Vasile Cand politicul se imbina cu biserica creaza monstrii...Si cand un "curvar" ca Dragnea ne cere sa mergem la Referendum...el care de cand era insurat in Familia Traditzionala cu doi copiii s-a aruncat in asternuturile secretarei blondine de 25 ani facad adulter...Si doar popa in biserica zice "sa nu preacurvesti"...Si bineintzeles ca eu si familia mea n-o sa iesim la Referendum caci de ce sa aiba castig politic un "curvar" batran...Ba doi "curvari batrani" ...Al 2-lea fiind Tariceanu ce a avut 5 (cinci ) neveste in Familia Traditzionala...Era casatorit legal cu una dar alerga dupa alta mai umezita la pasarica...Despre curvasareala celor doi n-am auzit opinii ale capilor BOR...

26 septembrie 2018 9:14

@Vasile Vasilică, mânca-mi-ai „jucăria”, tocmai eram în căutarea unui idiot „educat”. Unde poate fi găsit găozul tău rozaliu? Eventual, ofer drept recompensă un tub de cicatridină.

26 septembrie 2018 7:55

Vasile am identificat o noua grupa de votanti la referendum , barbatii de 40-60 de ani cu educatie precara de la sat si oras care nu prea le mai functioneaza jucaria si cred ca votand ca " barbatii" vor rezolva ceva , spoiler alert : NU !

26 septembrie 2018 7:36

vio comentariile arata toleranta seculara a poporului roman , sunt "mandru" ca traiesc in tara asta!

26 septembrie 2018 7:34

@Mozaiq Cum (mortzii mamelor Dvs de pocitanii, n.m.) adica "nu toate referendumurile sunt democratice"?! Ce poate fi mai democratic decât un ... referendum?! Cu respect, Paulus

26 septembrie 2018 6:35

USR Angajam falsificatori de semnaturi si de documente de identitate doritori sa ni se alature în "lupta" noastra împotriva penalilor - garantam conditii optime de detentie (cf. normelor "europene" în vigoare, în caz în care veti fi arestati si condamnati, n.n.) - plata în avans va fi efectuata de dl. Plicushor Ban din (diverse) "fonduri"!

26 septembrie 2018 6:30

"SALVATI COPIII": Buna dimineata! Suntem o organizatie membra cu drepturi depline a FEGI (Federatia Euro-Group-urilor Infractionale) specializata în ciordirea copiilor Dvs. pe motiv de "violenta în familie", de "excluziune" (a bulangiilor din viata micutilor) si de dez-"îndoctrinare" (adica de îndoctrinare a minorilor cu teori anti-familie) precum si în plasamentul orfanilor în "familii" de bulan-"gen" si dorim acum sa fukcem un (sex-)appel la co-pedofilii nostri, sa iasa în numar cât mai mare sa va "salveze" si Dvs. progeniturile (si anume printre Facele de Bookci)! Cu respect, SC

26 septembrie 2018 6:24

NERO Mitingul de rahat al poponarilor si femeilor bolnave, este autorizat de PMB ? Nenorocitii astia sunt focare de infectii SIDA, hepatita C, bleno, TBC, nenorocitii astia sa fie internati in Spitalele de boli infectioase.

26 septembrie 2018 6:19

Huoo, drogangiilor! Cacu-mă-n „iubirea” voastră! Confundați iubirea cu viciul animalic!

26 septembrie 2018 2:30

v Toti homosexualii si alte deviatii sexuale trebuie sa inteleaga ca se voteaza pt casatoria dintre un barbat si o femeie, nu despre voi si ce faceti in intimitate fara sa deranjati pe altii. Daca va "iubiti" nimeni nu are treaba cu voi, daca nu-i deranjati pe altii cu comportamentul vostru. Ma mir ca nuati legat acest vot de Dragnea, PSD, cum va dicteaza Ghiolbanis.

25 septembrie 2018 23:45

alupigus Futu-va-n gura de poponari nenorociti , aliatii lui johannis , pnl , usr !

25 septembrie 2018 22:44

bijbok am sa aduc un butoi cu vaselina. sa alunece!

25 septembrie 2018 22:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.