Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta a spus marți că PSD va fi timp de cel puţin 10 ani partidul care a bătut Diaspora în Piaţa Victoriei şi a gazat oameni, mai ales dacă ministrul Carmen Dan va fi ţinută în continuare în braţe de actuala conducere a PSD. Carmen Dan a replicat că declarația președintelui Pro România se înscrie în nota în care acesta "îmbracă ieşirile publice" din ultima perioadă.

"Am fost membru PSD 16 ani, până m-a dat Dragnea afară, n-am văzut niciodată această ură pe care o simt acum, ura este contra lui Dragnea, dar se duce la PSD. Numerele faimoase de înmatriculare nu erau cu Dragnea, erau cu PSD. Foarte mulţi oameni spun au votat PSD 20 de ani, dar nu vor mai vota niciodată după ce am văzut ce se întâmplă. Plus că sunt lucruri foarte grave, cum a fost chestiunea din 10 august. M-am înscris în PSD în 2001 şi tot mi-au reproşat oameni, la 10 ani după evenimente, că m-am înscris în partidul vinovat de mineriade", a spus Ponta, potrivit Agerpres.

Integral pe HotnewsComentarii

Klaudia Wei Victoras... Ai aceeasi boala ca toti latraii anti-Romania... Iti lipsesc niste neuroni, care sa ta faca sa vei intregul.... Voi vedeti doar partialul.... Bai agariciule, se taie mii de ha de padure ilegal, CNAS nu deconteaza servicii pentru copiii cu autism, oameni cu boli auto-imune- si voi mancati rahat cu mitingul Diasporei- care de fapt S-A DEZIS DE MITING... Adica au ramas huliganii si borfashii decat da Bucuresti care au batut si ultragiat JANDARMII care pazeau Statul de Drept, despre care asemena mancati rahat!!!!! Dati-va demisa mai latrailor anti-Romania!!!!!!

26 septembrie 2018 11:17

Iar vorbiși, băi găozule! Deși USL-ist convins, nu te-am votat la prezidențialele trecute deoarece preluaseși tonul și stilul lui Basescu. Te credeai pe cai mari și chiar spuneai că în campania electorală te vei cam plictisi, dar vei sparge seminșe și te vei umfla cu popcorn! Iaca ai fost looser-ul perfect. Acum latri prin gard din nou. Exact ca Băsescu!

26 septembrie 2018 2:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.