Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep a fost învinsă de Dominika Cibulkova (Slovacia), cu 6-0, 7-5, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.746.000 dolari.

La final, cea mai bună jucătoare din lume a explicat de ce nu a vrut să se retragă, în ciuda problemelor fizice evidente.

Deși a suferit o dublă accidentare, la spate și la picior, Halep a decis să continue partida. "Nu am vrut să cedez. Am forțat puțin, pentru că nu mă simțeam bine. Dar cred că e important că am terminat meciul, chiar dacă am pierdut. Am jucat câteva puncte așa cum mi-am dorit și asta e important cu alte turnee mari în față", a spus Simona la final, potrivit WTA Insider.

Integral pe România LiberăComentarii

Las-o baltă, Simona! Ai fost iar nepregătită și fără motivație. Când te încăpățânai să lupți, puteai mai mult. Încă de la Flushing Meadows jucai departe de teren, luai minge cu întârziere, servicii moi, iar în schimburi, ca și acum, trimiteai mingea exact acolo unde e adversara. De intrat în teren sau de venit la fileu nu mai vorbesc. Ăsta nu e tenis, ci țurcă! Te scosese un pic Andrei Pavel din acest stil, dar tu preferi frecangeala lui Cahill. Nu te văd bine. Baremi lasă-te la timp, mărită-te și fă copii, că-ți plac. Bravo ție pentru asta! Bravo și pentru cât ai realizat în tenis și să fii sănătoasă! E o urare simceră și nu expreia vreunei frustrări de spectator nemulțumit. Dimpotrivă. Să facă și alții ce ai reușit tu să faci! Mi-ar place însă să nu te văd umilită de oricine te prinde pe teren.

26 septembrie 2018 3:04

alupigus Nu are valoare , conjunctura a adus-o pe locul intai !

25 septembrie 2018 21:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.