Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, marţi la New York, cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei despre organizarea la Bucureşti, în anul 2019, a celei de-a doua ediţii a Forumului Economic româno-iordanian, informează Administraţia Prezidenţială.

Întrevederea celor doi şefi de stat a avut loc în marja celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se desfăşoară la New York.

"Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat rolul deosebit pe care Iordania îl are în regiune, apreciind politica externă echilibrată a Iordaniei şi eforturile acesteia de a promova stabilitatea regională într-un mediu turbulent şi complex. Preşedintele României şi Regele Iordaniei au apreciat caracterul excelent al relaţiilor bilaterale la nivel politic, întrevederea fiind un bun prilej pentru a discuta despre modalităţile concrete de aprofundare a relaţiilor bilaterale, cu accent pe dimensiunea economică, dorinţă manifestată de ambii înalţi oficiali", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, remis marţi MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

Mihnea Nea Klauss, las-o moarta bre cu forumurile matale.... Cand nu mai avem industrie din cauza coruptiei euro-romanesti, nu mai facem laba pe uscat, intelegi??? Daca am avea economie si industrie, am putea dezvolta multe oportunitati... UE nu ne da voie sa negociem cu Rusia, China etc... Chiar crezi ca o sa faci afaceri cu Iordania? Sa fim seriosi......

26 septembrie 2018 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.