Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunțul cu Crin Antonescu dispus să intre în cursa pentru un fotoliu la Bruxelles arată ca o reacție de om îngrozit de singurătate. Dacă ar fi fost singurul client al PNL-ului, mai că l-aș fi înțeles. Întreținerea la apartamentul de pe malul Lacului Herăstrău costă mult, bani de poker nu mai sunt, invitațiile la TV sunt mai rare, ce să facă? O leafă de europarlamentar l-ar scoate din înghesuială. În plus, Parlamentul European are microfoane și mai poate contribui la punerea în valoare a principalei trăsături a fostului politician: discursul. Crin Antonescu este un om cu un discurs captivant. Adică joacă bine rolul de om serios. Ai zice că își dă duhul pentru politică și pentru binele public. Este și agreabil, și politicos și uneori un bun jucător. Iar astea se plătesc în politică destul de bine. El ne-a vîndut drept mare certitudine, garanție și valoare prietenia sa cu Victor Ponta, baza alianței cu PSD. De altfel, ne-a mințit grosolan vorbind despre o prietenie inexistentă, absolut inutilă în politică. Sfîrșitul încropitei alianțe ne-a arătat că Victor Ponta este un ticălos, iar Crin Antonescu, doar un fraier.

Trebuie să fim înțelegători. Crin Antonescu are nevoie de un serviciu, așa cum au și Vasile Blaga, și Alina Gorghiu, și Turcan. Toți au trăit boierește pe vremea cînd banii veneau la partid cu pungile de plastic sau cu sacoșele. Vezi procesul Elenei Udrea, inclusiv mărturisirile acesteia despre banii depuși la PD. Amîndoi, adică Blaga și Antonescu, au stat pe margine o vreme. De rușine, de teama poliției (Blaga scăpînd într-un mod inexplicabil), de nemulțumirea colegilor. Amîndoi pot fi socotiți responsabili de decăderea Partidului Național Liberal. Blaga a tras sforile unei fuziuni care poate fi socotită în egală măsură o schimbare de nume și acte. Adică o falsificare a identității pentru cel mai nociv partid postdecembrist.

Integral pe CotidianulComentarii

ovi Crine , te-ai trezit din somnul profund din Romania si vrei la Bruxeles?

26 septembrie 2018 7:30

Lute ratanul nu se lasa e obisnuit cu spagi si mancat bine si garatis,asa ca s-a infiltrat in PNL cu toata sleahta lor de jigodii si au nenorocit un partid.O retragere ar fi pus multe nullitati la munca si ce sa faca ,munca e de ei !!??

25 septembrie 2018 19:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.