Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Profitând de zbaterile social-democraţilor, dar şi de reacţiile negative ale unei părţi a populaţiei nemulţumite de guvernarea PSD-ALDE, președintele Klaus Iohannis pregăteşte ceea ce poate fi numită a doua mare lovitură a carierei sale politice, după victoria care l-a propulsat la Cotroceni, evident. Se va întâmpla până la sfârșitul acestui an, conform scenariului lansat de jurnalistul Ion Cristoiu.

„E vorba de crearea unei emoții de nivelul unei isterii naționale, printr-un vot al Parlamentului European, vizând activarea articolului 7 împotriva României. (…) Aceasta ar crea emoția națională pentru uriașe demonstrații și dacă va fi așa, PSD cade de la guvernare indiferent de majoritatea parlamentară pe care o are.
Iar Klaus Iohannis, care și-a făcut un scop al vieții din a prelua el frâiele președenției UE de la 1 ianuarie 2019, e în stare de orice pentru ca la Palatul Victoria să vină un Guvern-marionetă. Un Guvern al meu 2, care poate fi condus de unul din oamenii săi din PSD”, a declarat Ion Cristoiu, citat de EVENIMENTUL ZILEI.

Alte surse, citate de CAPITAL, au povestit că o nouă lovitură s-ar pregăti pentru Liviu Dragnea în luna decembrie. Protestele anti-amnistie și grațiere ar urma să creeze emoție colectivă și de data aceasta ideea victimizării ar trebui finalizată cu succes. La ultimul protest din 10 august, „operațiunea mortul” nu ar fi reușit tocmai pentru că planurile ar fi fost dezvăluite de cineva din interior. Acum se vor lua mai multe măsuri și rămâne de văzut dacă Liviu Dragnea va ști să pareze și această nouă lovitură grea care i se pregătește.

Informația a fost confirmată și de senatorul PSD Nicolae Moga, care a confirmat că există informații că urmează noi manifestații de stradă și a întreabat-o direct pe ministrul de Interne Carmen Dan dacă este pregătită pentru ele, dacă a încheiat toate protocoalele cu serviciile secrete și cu Primăria Capitalei, astfel încât să nu se mai întâmple violențe precum cele din data de 10 august, anunță ANTENA3.

„Din spațiul public avem informația că în următoarele luni se pregătesc alte manifestații de protest. V-aș întreba dacă suntem pregătiți acum să prevenim ce s-a întâmplat în 10 august. V-aș ruga să-mi spuneți dacă aveți o colaborare deschisă cu Primăria Capitalei, dacă aveți o colaborare cu serviciile secrete, vorbesc de SRI, pentru a preveni astfel de evenimente care s-au întâmplat în 10 august" a fost întrebarea formulată de senatorul Nicolae Moga.

Și o nouă lovitură majoră pentru Liviu Dragnea, care duce o luptă continuă împotriva protocoalelor secrete este anunțată de ADEVĂRUL. O primă instanță a luat o decizie care-i dă dureri de cap liderului PSD. Instanţă a respins prima solicitare de anulare a protocoalelor secrete dintre Parchetul General şi SRI. Liderul PSD a cerut Inspecţiei Judiciare să verifice toate cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, afirmând că în fiecare dintre ele procurorii s-au folosit de protocolul încheiat cu SRI în anul 2009.


Comentarii

gaozar bolshevic depistat 22:38

27 septembrie 2018 7:57

ADEVARAT VA SPUN VOUA! sug EURO-poolla, trag "microdoze" pe EURO-rât, vând POPO-copii la EURO-bulangi, falsific semnaturi la Arad & aiurea, bashesc "comentarii" & #REZIST!

26 septembrie 2018 22:38

Este vorba de "lovitura" cu EURO-poolla (peste piept, n.m.) si ea are ca scop facilitarea "absorbtiei" de "fonduri" (free-tax, n.m.) pentru punerea la cale, editarea si defekarea de atari "articole", menite sa mentina (în mod artificial, n.m.) tensiunea de care vorbeste Cristoiu, nu-i asa?! Cu respect, Paulus

26 septembrie 2018 22:36

Maestre Cristoiu esti un prost! Pai ce pula mea eu asist la rafuieli? Ptr asta sunt desemnati sa conduca tara astia?

26 septembrie 2018 19:00

vio oricum o dai oricum o invarti Iohanis e devina , o placa noua mai punem si noi!?

26 septembrie 2018 18:01

Adrian Sodomit Nastase, membru in aristocratia masoneriei Draknea va fi exclus din P$D ca si ceilalti fosti presedinti: Ponta, Geoana, Nastase. E un partid de gaozari care-si traieste ultimele luni.

26 septembrie 2018 16:25

@”Vrabia mălai visează, iar calicul praznic” TI-A LUAT DUMNEZEU MINTILE? iMEDIAT DUPA COLECTIV? sI LA BLOCUL ARS IN BUCURESTI ACUM O LUNA, TOT ASTIA I-AU DAT FOC? POATE I-A DAT FOC DRAGNEA ! CE ZICI?

26 septembrie 2018 15:59

XL Cristoiu asta nu e un visator ci un tembel! Numai un tembel putea spune ca o GAINA a nascut pui vii. Si asta pentru un copil nascut si crescut la tara. Va mai amintiti cei care aveti vreo 40 de ani?

26 septembrie 2018 15:57

Viorel Gabor Ion Cristoiu,marele vizionar strateg...De fap un vandut pe un pumn de argintzi...Dar dupa el chiar ar trebui ca poporul roman sa se bucure ca v-a fi marginalizat in Europa prin aplicarea Articolului 7 din Tratatul UE...Maestre, dar nu te-am auzit combatand PSD-ismul cand schilodea justitzia si-i calareste pe procurori...nu te-am auzit Cristoiule sa te fi opus ca Dragnea sa mai ramana Presedintele Camerei Deputatzilor chiar daca este infractor condamnat de doua ori...si la fel Cristoiule nu a-i combatut modul cum s-au gazat la intamplare batrani,femei,copiii si s-au batut cu pulane jandarmeriste in cap oameni chiar daca ridicasera mainile in sus....atunci la represiunea din 10 August...Mai scuteste-ma Cristoiule cu manipularile tale interesate...si platite...

26 septembrie 2018 14:40

ADEVARAT VA SPUN VOUA! Dragnea deja simte morcovul gros al justitiei.

26 septembrie 2018 13:01

Probo Este de nainteles cum Cristoiu nu este angajat la ANM au ca director la o revista de satira si umor.

26 septembrie 2018 12:12

”Vrabia mălai visează, iar calicul praznic” 1 - Ion Cristoiu fie suferă de scenarită, fie vrea să fie băgat în seamă și nu știe ce să mai debiteze. 2. - Nazistul de Johannis visează el la așa ceva, dar atât. Nimic din visele sale meschine nu se va realiza. Acest BOU, de Johannis, va ajunge la groapa de gunoi a politicii mondiale!!! În nici-o țară din lumea asta nu s-a mai întâmplat ca ”președintele” să orchestreze CRIME împotriva propriului popor (COLECTIV). Cât despre licuricii, trădătorii din pnl=pdl=pmp=usr și jegurile din #rezist sunt niște CURVE ORDINARE !!!

26 septembrie 2018 11:54

”Vrabia mălai visează, iar calicul prazni” 1 - Ion Cristoiu fie suferă de scenarită, fie vrea să fie băgat în seamă și nu știe ce să mai debiteze. 2. - Nazistul de Johannis visează el la așa ceva, dar atât. Nimic din visele sale meschine nu se va realiza. Acest BOU, de Johannis, va ajunge la groapa de gunoi a politicii mondiale!!! În nici-o țară din lumea asta nu s-a mai întâmplat ca ”președintele” să orchestreze CRIME împotriva propriului popor (COLECTIV). Cât despre licuricii, trădătorii din pnl=pdl=pmp=usr și jegurile din #rezist sunt niște CURVE ORDINARE !!!

26 septembrie 2018 11:53

Nu va fie frica, Draknea pica!, Draknea va fi sef de camera.

26 septembrie 2018 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.