Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răzvrătiții social democrații au reușit contraperformanța de a demonstra că președintele partidului, Liviu Dragnea e foarte rău pentru PSD, dar pentru România e foare  bun. Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al dezvoltării regionale, al administraţiei publice, al fondurilor europene ne-a încredinţat că preşedintele PSD e persoana cea mai potrivită să prezideze în continuare Camera Deputaţilor, jignit la ideea că liberalii ar putea demara procedurile de revocare, după ce, alături de Nicoale Bădălău şi Gabriela Firea, a semnat un devastator rechizitoriu la adresa lui Dragnea, căruia i-au cerut în cor demisia din fruntea partidului, afirmă GÂNDUL.

Zbaterile social-democraţilor din ultima perioadă, dar şi de reacţiile negative ale unei părţi a populaţiei nemulţumite de guvernarea PSD-ALDE au început să se reflecte și în sondaje. Marius Pieleanu a prezent marți seară, la ANTENA3 o analiză sociologică pe datele culese atât de Avangarde, dar și de alte institute sociologice, privind intenția de vot. Sociologul a spus că PSD a pierdut un milion de voturi. ALDE și MRÎ sunt pe trend crescător, PSD e în scădere, PNL e în stagnare, conform sursei citate
.
Iată cifrele prezentate de Pieleanu, citate și de COTIDIANUL: PSD: 32 – 33%, PNL: 24 – 25%, ALDE: 12 – 14%, MRÎ (partidul lui Cioloș): 10 – 12%, USR: 5%, Pro România: 4 – 5 %, PMP: 4 – 5%. Scăderea PSD este și o urmare a problemelor pe care președintele partidului, Liviu Dragnea, le are cu legea.

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă, miercuri, o cerere a DNA de redeschidere a urmăririi penale într-un dosar care îl vizează pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunță EVENIMENTUL ZILEI. În dosarul „Tel Drum” sunt cercetaţi penal şi Mugur Bătăuş şi Victor Piperea, funcţionari în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman.

O altă lovitură majoră pentru Liviu Dragnea, care duce o luptă continuă împotriva protocoalelor secrete este anunțată de CAPITAL. O primă instanță a luat o decizie care-i dă dureri de cap liderului PSD. Instanța a respins prima solicitare de anulare a protocoalelor secrete dintre Parchetul General şi SRI. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti spun că protocolul nu este un act administrativ în sensul legii contenciosului administrativ. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut Inspecţiei Judiciare să verifice toate cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, afirmând că în fiecare dintre ele procurorii s-au folosit de protocolul încheiat cu SRI în anul 2009, dezvăluie DIGI24, care a obţinut documentul depus de liderul PSD, prin avocat.

În plus, liderul PSD pune presiune pe Tudorel Toader să modifice prin ordonanţă de urgenţă una dintre legile Justiţiei, cu speranţa că va nimeri la un complet de judecată mai favorabil. Pe scurt, Dragnea vrea o ordonanţă de urgenţă pentru propria urgenţă penală. Şi Parlamentul s-a activat în favoarea lui Dragnea.

Salvarea lui Liviu Dragnea de urmările penale ale faptelor sale pare tot mai mult o luptă care se duce pe multiple planuri, constată ADEVĂRUL. Unele acţiuni au fost zgomotoase: amnistia, graţierea, redefinirea abuzului în serviciu, statul paralel, protocoalele etc. Altele au fost mai discrete, ca nişte veritabile mine anti-personal plantate anticipat pe câmpul de luptă. Una dintre aceste bombiţe a fost modul de configurare a celor două Complete penale de 5 judecători de la Înalta Curte, prevăzut de legea 304/2004 privind organizarea judiciară.

Așa că până şi PSD-iştii ar trebui să ia aminte: există un Dumnezeu care le repartizează pe toate. Altfel nu se poate explica suprema ironie: prima victimă a Legilor Justiţiei, adoptate într-o manieră incalificabilă în Comisia Iordache şi apoi în Parlament, este cel mai de seamă PSD-ist: Liviu Dragnea.


Comentarii

Mircea Draghici Cei rau pentru Romania este ca Dragnea infecteaza tot si cu ajutorul prostilor politruci PSD-isti...A infectat si infecteaza justitzia lucrand in favoarea infractorilor....ifractori ce-i exportam Europei (vezi cazul celor 4 romani ce au schingiuit o familie de italieni in scopul jafului). Totul o ia razna in Romania...carnagiu pe drumuri, soferi fara carnete de condus fac accidente, copiii fura masinile parintzilor si accidenteaza oameni...Se fura ca-n codru peste tot...Totul pentru ca Guvernarea PSD+ALDE-ista a slabit justitzia (taindu-le si fondurile) si-i calareste pe procurori... incurajand infractorii...

27 septembrie 2018 9:27

Hungurul Ma da prost este Pieleanu asta! Zice ca el da sondaje? Hahahahaha! Orice individ din Romania, care a invatat putina matematica-nivel ciclu primar- stie ca ungurii (UDMR) nu pot sa ia mai putin de 6-7%. Ori ei nu-s pe lista? Unde ai dat acele procente, pieleapulii? Tu ai facut sondaj in Teleorman? Ca si-n Bucuresti daca faceai un sondaj ca la carte ai fi gasit niste unguri care sa voteze UDMR.

26 septembrie 2018 19:43

Cotofana Vezi Livache, daca nu te speli pe maini dupa ce umbli pe la Irinuca? Cam put.

26 septembrie 2018 19:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.