Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a inițiat un proiect de ordonanță de urgență care vizează preluarea lucrărilor de construcție a canalului magistral de irigații Siret-Bărăgan de la Ministerul Apelor și Pădurilor.

Deși Canalul Siret-Bărăgan (început în perioada comunistă și apoi abandonat) nu se află în programul de guvernare, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a decis să îl pună pe lista priorităților. În acest scop, a inițiat un proiect de ordonanță de urgență prin care va prelua, de la Ministerul Apelor, lucrările începute și trecute apoi în conservare la Tronsonul I al canalului, din județul Vrancea.

Integral pe România LiberăComentarii

v Astept de la guvernarile noastre sa se faca ceva. Proiecte, studii s-au tot facut, dar obiective mari nu, doar promisiuni.

25 septembrie 2018 23:25

zustinem pizideu! cu pesta porcina s-a rezolvat. totul e ok, nu mai este nici o problema. canalul siret-baragan este urmatorul pe lista. va avea aceeasi rezolvare ca si in cazul pestei porcine.

25 septembrie 2018 18:56

Victor Viorel O alta minciuna si gogoritza PSD-ista...Pai Dragnea era cu Canalul Bucuresti-Dunare...Madama Dancila era cu Parteneriatele Public Private la autostrazile Ploiesti-Brasov si Iasi-Targu Mures...Ba nu Dragnea ne ametzea si cu aeroportul din sudul Bucurestiului...Ne-au mai prostit ei cu soseaua de mare viteza Pitesti-Craiova....Niste mincinosi grosolani pentru prostii cei mai cred...Ei nu pot trece de Dealul Liliecilor la autostrada Deva-Lugoj sau nu pot trece de un teren mlastinos de-au sistat lucrarile la calea ferata de viteza 160 km/ora construita doar jumate....Minciuni...Minciuni...Minciuni....PSD-iste....

25 septembrie 2018 17:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.