Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Componentele sistemului de apărare antirachetă al SUA din România şi Polonia riscă să ducă la colapsul Tratatului forţelor nucleare intermediare (INF), a declarat marţi Vladimir Ermakov, şeful Departamentului pentru probleme de neproliferare şi controlul armelor din cadrul Ministerului de Externe al Rusiei, citat de agenţiile de presă Interfax şi TASS.

Potrivit acestuia, instalarea în Europa a unor platforme terestre capabile să lanseze rachete de croazieră cu rază medie de acţiune "Tomahawk" reprezintă o 'încălcare flagrantă a INF'.

'În prezent, astfel de dispozitive de lansare (ale SUA) sunt instalate în România, iar în viitorul apropiat vor fi amplasate şi în Polonia. Dacă nu vom rezolva această problemă, tratatul se poate prăbuşi.

Integral pe CapitalComentarii

remember Suntem o tara ocupata, nu mai putem face nimic.

26 septembrie 2018 13:02

@Mihail Mihail pa ruskii Ca ca mananci tu si nu din "ca carne" ci de pe unde lasa altii prin boscheti.

25 septembrie 2018 19:36

Ion Vasile Asta este rezultatul unui pafarist numit Ministru de Razboi, un etnograf-bibliotecar pe numele lui Fifor ce a declarat ca prostu ca Romania la Deveselu are rachete balistice americane...Un prost si tampit fara cunostintze militare ce confunda sistemul de autoaparare cu rachete Patriot cu rachetele balistic de tip Tomahawp...Niste dobitoci care ne conduc si ne baga conflicte internatzionale din prostie...Pentru ca promovarea cadrelor in PSD este doar obedientza fatza de Dragnea...iar prostia e considerata virtute...

25 septembrie 2018 17:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.