Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imaginile surprinse marți dimineață pe Transfăgărășan arată un peisaj arctic, la sfârșitul lui septembrie. Deszăpezirea a început în forță marți dimineață pe Transfăgărășan, unde se circulă în condiții de iarnă, pentru că zăpada are aproape 10 centimetri.Drumarii de la Districtul Bâlea acționează pe Transfăgărășan de marți dimineața cu un utilaj cu lamă și material antiderapant.

„Stratul de zăpadă depășește 10 cm pe alocuri dar după deszăpezire va oferii condiții sigure pentru circulație. Totuși, dacă aveți drum pe acolo, să vă asigurați că aveți anvelope de iarna” a arată Direcția de drmuri și Poduri Brașov, pe pagina de facebook a instituției..

Integral pe LibertateaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul THE WINTER 3/6 GOD CHRIST 3/6; WINTER 6/17 CHRIST 6, ELIJAH 6, TISHBITE 17; Winter 6/13 Christ 6, Elijah 6, MARY 13; Tishbite 13; WIN.TE.R. WIN, TE-Tishbite, R-Red. Win Tishbite in red. Cu litere bizantine roșii e scrisă vorba mea sfântă din Vechiul Testament pe tavanul de rigips din Casa Raiului care s-a împlinit și definiția cuvântului "winter" e împlinită la fel.

25 septembrie 2018 15:41

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IARNA 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; IAR.NA. IAR-Rai, NA-Ani. Anii Raiului (2004-2070 leat 7512-7578). Casa Raiului în care stau, unică și magnifică, care are Lucrare din Ceruri în veșnicie.

25 septembrie 2018 15:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.