Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, a fost audiată marți dimineață în Comisia de apărare din Senat. Aici urmează să fie audiată și Carmen Dan, pe tema protestului din 10 august.


Actualizare 11:40. A început audierea ministrului de Interne, Carmen Dan.

Actualizare 11:36. Președintele Comisiei a încheiat audierea lui Ionuț Sindile, șef interimar al Jandarmeriei, la acea vreme adjunct, și a lui Laurenţiu Cazan, şeful dispozitivului care a coordonat activitatea jandarmilor la miting.

Actualizare 11:00. A început audierea șefilor Jandarmeriei.

Actualizare 10:25. „Poate că a fost o confuzie la nivelul ministerului, legată și de faptul că probabil nimeni nu m-a întrebat dacă am emis sau n-am emis un ordin înainte să se exprime public. [...] Deci e o diferență foarte mare între a aproba la cererea jandarmeriei o intervenție și a dispune o intervenție în scris.

Deci noi ne aflăm acum sub incidența legii 60, de aceea a fost și acea confuzie și în comunicatele ministerului, probabil, care au ieșit a doua zi și au spus că am emis eu un ordin, când de fapt eu n-am emis niciun ordin.

Integral pe Digi24Comentarii

gaozar bolshevic depistat 19:35

25 septembrie 2018 23:08

date-n pizda matii Asta nu-i Speranta Cliseru ci Gregoria Bivolaru cu peruca!

25 septembrie 2018 19:35

v@victor Acum ca stiu mai Victor, ca tu esti v pot sa-ti spun pe sleau ca un analfabet ca tine n-am mai vazut. De mult timp te urmaresc, dar nu mi-am pierdut vremea sa-ti comentez tampeniile. Orice copil de clasa a II-a stie de la invatatoare ca atunci cand SAU poate fi inlocuit cu ORI, acesta(cuvantul) se scrie impreuna. Numai tu nu stii asta! Mai ai o groaza de greseli. Sa fii tu sanatos, analfabetule! Nu ti-e rusine ? Tu esti ca imbecilii din politica care apar zilnic si mint poporul fara pic de jena. De cate ori te mai vad p'acilea o sa-ti trimit o adresa de ABECEDAR. De acolo trebuie sa incepi!

25 septembrie 2018 19:20

BBC Voi credeti ca pe vaca asta a intrebat-o cinev ceva? Dar pe marioneta aia analfabeta de Drancila sau cum darcu o cheama, o intreaba cineva ceva? Este o ferma a animalelor feminine, ferma creata de Dracnea. Un popor imbecil asta merita! Pun pariu pe cat vreti voi ca pensiile nu vor fi date asa cum vor ei acum. Pana in 2022 e mult! Chiar daca vor castiga alegerile din 2020 tot nu vor da acele pensii. Va amintiti ca Tariceanu a majorat salariile din Invatamant cu 50%. Le-a dat? Nu!Dimpotriva au fost taiate cu 25%. Au urmat ani de procese pana s-au achitat, pentru ca erau in lege si legea nu fusese abrogata. In acei ani evident nu s-au mai marit salariile, doar s-au corectat cu cat au fost taiate. Acum astia (cu experienta lui Tariceanu) aplica aceiasi tactica. PSD va guverna tara inca 20 de ani.

25 septembrie 2018 18:36

a lu` pigus, postac dezvirginat de insusi Liviu Draknea v, stim ca faci sex cu fundul. Tot cu fundul gandesti. Speranta Cliseru este prefectul capitalei. A fost numita de Dracnea pe care-l lingi in cur. Cu cat scrii mai des, cu atat mai multa scarba fata de PSD provoci in cei care citesc imbecilitatile tale. Pe internet intra oameni care in proportie de peste 90% nu voteaza cu partidul analfabetior ca tine. Esti prea imbecil ca sa intelegi. Continua sa pistezi, imbecile!

25 septembrie 2018 18:21

v Asta din fotografie cred ca este o femeie de serviciu de la parlament. Cred ca Jandarmi actioneaza conform unor norme. Daca ar astepta tot felul de ordine scrise "inamicii" ar ajunge unde vor ei, pina primesc ordine scrise de unde se vrea opozitia.

25 septembrie 2018 16:38

victor Lipsa de raspundere. Conform legii 60/91 jandarmii trebuiau sa ia masuri severe fara aprobarea nimanui daca protestele escaladau si pneau in pericol obiective s-au ordinea de drept.Daca semna nu isi facea decat datoria si sarcina de serviciu(daca are vre-o una)

25 septembrie 2018 15:25

Gurel Asta a vândut flota petromin i preună cu baselu si pandelea lui firea

25 septembrie 2018 13:19

Gurel Si de ce ai aprobat, fa ? Urâțenia pământului. Parca ai fi un travestit!

25 septembrie 2018 13:18

E fimeaie, dom'le, dar aparține de clanul din Voluntar Păi ce crezi că primarul de-acolo, din mărginime, se-ncurcă cu domnișorici pentru a pune din șaua pe întregul Bucuresci?! Domnișoricile e bune la produs, ori asta ce să producă? Asta tre să bată cu pumnul în masă și cu pulanul jandarilor în cine vrea mușchii lu Pandele. Iar cum jăndarii au pus pulanele pe drogangii lui Geacă Roșie, ceace, n'așa, nu se cuvenea, acum își ia încuviințarea înapoi și cere să i se harate docomentul! Păi nu-i logic?!

25 septembrie 2018 12:47

Dorin Sunteți siguri că cea din imagine este femeia? Eu ...... NU !!!! In imagine este un bărbat, îmbrăcat în haine de femeie.

25 septembrie 2018 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.