Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi inspectori ministeriali au verificat întreaga activitate a Prefecturii Buzău, în cadrul unei inspecţii de fond ce a vizat toate serviciile instituţiei. Un astfel de control dispus de la Ministerul de Interne a mai avut loc la Buzău, în martie 2017, la scurt timp după ce fostul prefect Aurelia Mitrea a fost înlocuit. Atunci, a fost dispuns un plan de măsuri, cu aproximativ 150 de măsuri pentru remedierea deficienţelor constatate.

Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne a descins, la începutul săptămânii trecute, în Prefectura Buzău, pentru a controla toate serviciile instituţiei. Controlul a durat 5 zile.

Nu mai puţin de 16 inspectori ministerial au verificat întreaga activitate a Prefecturii. Controlul n-a fost întâmplător, ci a vizat dacă au fost îndeplinite cele 150 de măsuri, constatate, in martie 2017, in urma unui alt control de la minister, care a avut loc in martie 2017, la scurt după înlocuirea fostului prefect, Aurelia Mitrea.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.