Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, îl atacă pe Klaus Iohannis, despre care spune că tratează PNL ca pe ruda săracă, amintind de relaţia PNTCD cu Emil Constantinescu. Consiliul Naţional al PNL a decis în martie susţinerea lui Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

"Eu am trăit drama CDR din perioada 1997-2000; atunci, PNŢCD, partid cu lideri slabi, accepta şi vota orice propunere sau instrucţiune venită de la preşedintele Constantinescu; rezultatul unui astfel de comportament s-a văzut la alegerile din 2000. Astăzi, am senzatia că retrăiesc un sentiment similar. Din momentul în care a ajuns la Cotroceni, domnul Klaus Iohannis a tratat PNL ca pe o rudă săracă, de la care poţi cere oricând, orice, dar faţă de care nu ai nicio obligaţie", a declarat Viorel Cataramă. prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, pentru MEDIAFAX.

Acesta spune că, după demisia guvernului Ponta, preşedintele nu a făcut niciun efort să aducă PNL la guvernare, "ci l-a însărcinat pe Dacian Cioloş cu formarea noului cabinet, acceptând o guvernare, susţinută de PNL, cu accente socialiste, uneori chiar comuniste, fără să riposteze".

Integral pe MediafaxComentarii

Mai Catarama bag sama ca tu esti un fel de cal troian PSD-ist intre PNL-isti.

25 septembrie 2018 10:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.