Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

RO-ALERT. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă că de vineri va începe testarea sistemului de avertizare a populaţiei în situaţii de urgenţă RO-ALERT, în Capitală şi în judeţul Ilfov.

RO-ALERT. Pentru a putea beneficia de sistemul RO-ALERT sunt mai multe setări ale aparatului, setări care pot fi găsite, în funcţie de telefonul mobil, accesând secţiunea „Configurare” din platforma www.ro-alert.ro.

Sistemul RO-ALERT permite difuzarea de mesaje de tip Cell Broadcast pentru avertizarea şi alarmarea populaţiei în situaţii de urgenţă.

RO-ALERT. Acesta este folosit în situaţii majore, în care viaţa şi sănătatea oamenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundaţii ameninţătoare, atac terorist sau alte situaţii care ameninţă grav comunităţile.

Cum setezi RO-ALERT pe telefon
În funcție de operatorul telefonic, pe site-urile acestora exista informații utile despre sitemul RO-ALERT și modul de configurare. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să accesați paginile web sau vă contactați telefonic operatorul de telefonie mobilă pentru a cere configurarea RO-ALERT.

RO-ALERT are și o pagină personală (www.ro-alert.ro) unde se găsesc toate informațiile despre sistemul care îți poate salva viața în caz de calamități.


Comentarii

v Doresc sa va informez ca astazi, fara sa fac nimica am fost sunat pt verificare de ro-alert.

24 septembrie 2018 23:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.