Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernatorul Băncii Naționale a României(BNR) a vorbit, pe șleau, despre pericolele pe care le prezintă cea mai modernă și căutată formă de investiții.

Dacă nu vom fi atenţi şi dacă nu autorităţile nu vor lua măsuri cât mai rapid ne vom trezi cu un nou Caritas sau FNi. O spune una dintre cele mai autorizate voci din domeniul financiar din România, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, referindu-se la criptomonede.

Integral pe CapitalComentarii

v D-le Isarescu nu spuneti nimica despre FNI, despre Catarama care are o functie importanta in PNL. Noi platim din banii nostrii o serie de institutii, care trebuie sa faca in asa fel incit sa numai fie posibil sa fie create "institutii" ca cele mentionatede dvs. In plus de asta tot noi finantam institutii, care ar trebuii sa-i pedepseasca pe cei vinovati de creerea FNI, SAFI, Caritas si altele, dar vad ca acestia sint liberi cu banii furati de la oameni. Ma intreb de ce condamnati pe unul care fura niste piine dintr-u magazin, de exemplu?

24 septembrie 2018 23:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.