Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP. Este o perioadă foarte interesantă. Soarele a intrat în Balanță, dar are antemergător pe Mercur, iar aspectul important al săptămânii este dat de dreptunghiul mistic format pe zodii de foc și de aer. Avem Soare în Balanță, avem Vărsător, Marte-Lilith negativ, avem în Berbec Chiron și norocul divin. Mai avem în Leu capul dragonului. Pentru unii, aspectele sunt excepționale, pentru alții perioada poate fi foarte delicată.

HOROSCOP. Berbec: Are aspecte interesante datorită conjuncției pe care e formată norocul divin și de Chiron, iar Soarele cu Mercur în constelația Balanței vine să susțină tot ce ține de latura afectivă și sentimentală și mai susține asocierile și parteneriatele.

HOROSCOP. Taur: Sunt susținuți de aspectele astea, Taurul cu Balanța sunt considerați zodii spirite-surori, prin urmare tot ce ține de beneficii suplimentare, câștiguri suplimentare, finanțări, sponsorizări. Pot avea parte de astfel de beneficii.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.