Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat luni că în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august, procurorii militari efectuează o anchetă "imparţială, efectivă şi independentă de orice ingerinţe externe".

Parchetul General a remis luni un comunicat de presă în replică la afirmaţiile ministrului de Interne, Carmen Dan, care a spus că ancheta de la Parchetul General privind protestul din 10 august, în care sunt puşi sub acuzare şefi din Jandarmerie şi un secretar de stat din MAI, reprezintă ''o altă încercare de intimidare a unei instituţii fundamentale a statului''.

Integral pe AgerpresComentarii

v Daca asta este "gindirea", Parchetului General si a lui Lazarica, nici nu este de mirare ce rehizitorii intocmesc ei si cum fac unii puscarie degeaba. Jandarmeria actioneaza conform unor regulamente. Rapiditatea unor evenimente nu le permite sa actioneze la comanda scrisa a cuiva

25 septembrie 2018 16:46

zustinem pizideu! jandarmeria, institutie fundamentala a statului! haida-de! pana una alta jandarmeria este o institutie esentiala pentru represiune impotriva populatiei anti-pizidiste. cu sefi care ocupa ilegal functiile, cu sefi din tiliorman, cu sefi obedienti pana la umilinta in fata sultanului si a acolitilor sai. iar tu, calin gheorghe, se vede treaba ca e foame mare daca ai inceput iar sa fii activ in online. plateste bine pesedeul. aceeasi placa rasuflata cu statul paralel, cu soros, cu rezist, cu multinationalele, cu securitatea... P(uscariasii)S(ugruma)D(emocratia).

24 septembrie 2018 17:41

Je Ba boule, ba tarane, cum sa anchetezi un jandarm care si-a facut datoria legala pentru care e platit, de restabilire a ordinii la un miting ilegal si cu blocarea circulatiei ? Ce vroiai, sa-i lase pe aia sa intre in cladirea guvernului si sa-i dea foc ba boule sau sa intoarca si celalalt obraz cand erau scuipati si loviti. Cati demonstranti agresori anchetezi acum cu aceiasi celeritate, sau nu ti-a data lenesul ala ordin de acasa sa-i anchetezi decat pe jandarmi. O sa dai socoteala pentru inalta tradare, ba m9maie chiar in fata astora de-i trimiti tu in judecata ca si au facu t datoria si aurespectat juramantul militar.

24 septembrie 2018 17:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.