Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Societatea de apă canal din judeţul Satu Mare, Apaserv SA, pregăteşte un proiect pentru extinderea reţelelor cu peste 1000 de km, valoarea totală a acestuia ridicându-se la aproape 250 de milioane de euro, a declarat, luni, pentru Agerpres, directorul economic al companiei.

Potrivit acestuia "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare/Regiunea de Nord-Vest, în perioada 2014-2020" se află în faza studiului de fezabilitate, urmând să fie supus aprobării consiliilor locale de pe raza localităţilor implicate.

Proiectul prevede extinderea reţelei de apă potabilă cu 435 de km şi a celei de canalizare cu 580 de km, fiind în total 1.015 km de reţele noi. De asemenea, vor fi construite 16 staţi de tratare a apei, 17 rezervoare de înmagazinare, 23 de staţii de pompare, 308 cămine de pompare a apei uzate şi cinci staţii de epurare. În proiect sunt cuprinse localităţile care au peste 2.000 de locuitori şi nu au reţele de apă-canal sau unde acestea trebuie înlocuite.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.