Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele social-democrat Gabriela Firea a precizat că au existat 25 de semnături pe declaraţia comună privind starea PSD, însă în şedinţa de vineri a Comitetului Executiv doar 11 persoane şi-au menţinut susţinerea pentru acest document.

"Au fost 25 de semnături pe declaraţia comună privind starea PSD. La întâlnirea de dimineaţă, dinaintea CEx-ului, am fost 17, în şedinţă am rămas 11, pentru că a fost şi o abţinere. Cred că trebuie să îi întrebaţi pe dumnealor de ce au renunţat la ceea s-a stabilit de comun de acord. Eu cred că înainte de orice trebuie să fim demni şi eu sunt convinsă că şi domnul preşedinte Dragnea a apreciat demnitatea celor care au dus demersul până la capăt şi nu cred că a avut o impresie foarte bună faţă de cei care, din diferite motive, până la urmă nu au mai susţinut cu fermitate ceea ce clamaseră anterior în declaraţii publice sau prin gestul de a semna un astfel de document", a precizat Firea, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Integral pe AgerpresComentarii

@Marius Ivanescu Ești un vițel jugănit, băiatule. Adică un BOU! Ce știi tu de istorie, mă căcatule, despre istoria poporului și a limbii române? Cum crezi tu că a supraviețuit aici din preistorie? Urmele strămoșilor noștri se regăesc din Scandinavia până în Asia Centrală și India, după cum morfemele stem ale limbii române se regăsesc în toate limbile zis indoeuropene. Numai în sanscrită se regăsesc peste 400 de cuvinte neaoș românești, iar în pundjabi (India și Pakistan) poți să comunici minimal cu localnicii în limba română. La fel în catalană, provensală, occitană, reto-romană (Elveția) Și asta nu pentru că am fi fost migratori de colo pînă colo, ci pentru că spațiul românesc nord și sud-dunărean a constituit vatra vechii Europe. Ghinionul nostru a fost că din secolul V î.Hr. a început construcția marelui zid chinezesc, care a deviat migrația popoarelor din nordul Asiei, un teribil cazan demografic în epocă, spre sudul Europei, iar spre sfârșitul !mperiului Roman Dacia a devenit bulevardul migratorilor, între care și râia kazaro-maghiară! Este un miracol că existăm! Iar asta pe principiul apa trece, pietrele rămân. Iar despre istoria modernă, n-am loc aici să-ți povestesc cum și de cîte ori au fost trădați românii. Despre Plevna, Teheran, Ialta, Malta și chiar Trianon vei fi auzit măcar, cretinule?

25 septembrie 2018 9:52

Oltean D-lui Marius Ivanescu - nu sunteti patriot. Ce e drept - spuneti un adevar 100% confirmat de-alungul vremii de fapte.

25 septembrie 2018 3:19

Victor Viorel Madam Firea, astai Cloaca in care te-ai format politic...Nimeni n-are onoare si demnitate...Totzi PSD-istii dupa interes,ciolan,spaga si parandarat...Ce tot te miri atat? Totzi suntetzi niste jeguri fara onoare si demnitate cu Dragnea al vostru in frunte...Totzi suntetzi niste hotzi si lotrii la drumul mare...

24 septembrie 2018 15:27

Lute daca a spune idiotilor adevarul e tradare atunci si eu sustin tradarea.E jenanat ca sunt atatia sustinatori ai unui hot repetent si care a nenorocit un partid si o tara.hai la teleormaneala cea mare !!

24 septembrie 2018 14:23

Madam Firoaico, ce tot răscolești rahatul?! Visele tale de mărire oricum s-au risipit în lumina lăptoasă a dimineții. Văz că încă ești binevăzută de dreptacii de stânga, dar, dacă erai minimal deșteaptă, îți dădeai seama că statul îmbârligat doar se folosește de tine. Te-ai lăsat cucerită la portofelul public al bucureștenilor de niște actorași hămesiți, gen acel Manole și nu mai știu cum, și ți-ai zis, hait, cu ăștia mă pun bine cu lumea bună și mă vede și Iohannis altfel, că e și el tot primar, un pic mai mic, un pic mai mare, nu contează, dar măcar, cînd visează, visează ori pe aleile grădinii Cotrocenilor, ori într-un dormitor de un kilometru pătrat. Poate mă lasă și pe mine să mă urc într-un copac și să mânânc pe săturate, măcar o dată, frunză fragedă de Cotroceni cu trei coceni, că de trei trandafiri mi s-a cam acrit. Zăau așa, Firoaico, monologul ăsta interior al tău ar face clăbuci de entuziasm pe scena Teatrului Național din Voluntari (de va fi așa ceva vreodată!), cu Grigore(?) Manole cel băutor și bețiv de aghiazmă director general.

24 septembrie 2018 14:21

Doru Tot tradatoare ramai, Firea. Rusine. Ai cam terminat cu politica, mergi pe urmele lui Ponta. Pacat.

24 septembrie 2018 13:56

Ion D-na Firea nu vorbi de demnitate la politicianul roman, incompetenta si interesele propriii coonteaza ! Statul ticalosit functioneaza f bine.

24 septembrie 2018 13:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.