Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP Luna Octombrie aduce energie pozitiva pentru unele zodii, in timp ce pentru altele aduce provocari de toate felurile.

HOROSCOP BERBEC

Iti vei indeplini nevoie de independenta si de dezvoltare, in special in zona relatiilor si parteneriatelor. Mediul de lucru devine placut, insa vei avea tendinta sa bei si sa mananci mai mult ca de obicei. La finalul lunii ai putea intra intr-o relatie noua. Dupa data de 15 octombrie vei incepe sa redescoperi anumite aspecte pe care le credeai pierdute, dupa 22 vei redescoperi ceva pe plan personal, iar dupa 24 iti vei face noi prieteni.

HOROSCOP TAUR

Abilitatea ta de a fi productiva este testata la maximum in aceasta perioada. Muncesti mai mult, asa ca ai mare grija la sanatate. La finalul lunii este posibil sa intri intr-o relatie noua. Dupa data de 13 octombrie poti incepe proiecte noi. Dupa data de 24 septembrie ai putea lua decizii care iti vor afecta in mod negativ viata. Totul devine clar pana la finalul lunii.

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.