Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dragnea, a vorbit despre adoptarea unei legi privind amnistia și grațierea. El declarat că "eu nu consider un act de clemență, eu o consider un act de dreptate, de reparație. Noi discutăm de decizii, de condamnări, de procese, de probe false, obținute pe șantaj și pe protocoale.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat incidentul în care a fost impolicat șeful CCR, Valer Dorneanu, care a fost urmărit acasă de protestatarii #rezist, care l-au huiduit și certat până la ușa blocului în care locuiește.

"Asta arată încă o dată că domnul Lazăr folosește Parchetul General pentru a-i proteja. În orice altă țară se intervenea, e vorba de președintele CCR. Vedeți vreo reacție de la Parchet? Niciuna! Închipuiți-vă dacă se luau de domnul Iohannis ce s-ar fi întâmplat. Au făcut rost de adresa domnului Dorneanu? Nici eu nu o știu. Sigur le-au dat-o structurile".

Integral pe România LiberăComentarii

Vasile Mircescu Un hotz fura de la gura copiilor institutzionalizatzi teleormaneni, este condamnat de justitzie si datorita functziei conjuncturale in care se afla i-si data siesi Hotarare de Urgentza Guvernamentala de Gratziere si Amnistie ocazie cu care scapa si altzi hotzi coruptzi din banul public, Baroni PSD dar si altzi hotzi si coruptzi...Asta-i tzara unde traim si au dreptate strainii de ne injosesc si denigreaza pe noi romanii....

25 septembrie 2018 13:38

MOS ION ROATA Sigur, se impun schimbari in Guvern, pentru eficientizarea acestuia. Ce nu intelegem este : DE CE GUVERNUL, sau PARLAMENTUL prin COMISIA pentru CONTROLUL ACTIVITATII SRI NU SESIZEAZA Curtea Constitutionala despre NELEGALITATEA PROTOCOALELOR! Nu credeti ca cele doua institutii)in numele statului roman) poarta raspunderea pentru abuzarea, haituirea si hartuirea cetatenilor romani prin aceste dosare fabricate ? Nu credeti ca tot ele sunt in masura sa spuna : AJUNGE? Am au zit in spatiul public "n" luara de pozitii si angajamente, ba din zona guvernamentala, ba din zona parlamentara, ca vor initia acte normative pentru constatarea nelegalitatii acestor protocoale. Dupa ce au fost lansate aceste "angajamente" totul a intrat ... in ceata, pentru ca : "asa-i la romani"! Cu siguranta CCR ne poate lamuri(dezlega) despre legalitatea acestor protocoale si a probelor obtinute in baza acestora! In rest : PAROLE, PAROLE, PAROLE!

25 septembrie 2018 10:33

Insula Belina de la ai belit pula Pai aia pe care vrei tu sa-i amnistiezi au furat ,tatucu'. Au furat mult! Sunt dovediti chiar daca nu se iau in consideratie interceptarile. Nici macar nu au inapoiat furaciunea. Acui este insula Belina si cum a ajuns ea in propietate privata daca statul (noi toti) nu am vandut-o bai talharule si pedofilule care esti!

24 septembrie 2018 17:12

@Aluia cu patru clase Da, act de clemență pentru cei vinovați, dar pentru cei nevinovați, din păcate mulți, ce clemență să fie, moncher?! De clemență va fi nevoie pentru cei ce au încheiat protocoale ilegale, numai bune de încălecat justiția și de făcut poliție politică cu mâna acesteia. A procurorilor mai ales, dar și a unor judecători strânsi și ei cu ușa prin dosarele penale întocmite ocult, gata pentru „pac la Razboiul în caz de ...” Uneori „pac la Jilava”, unde se mai și moare la ordin de sus! Avem un caz foarte recent cât Casa Poporului de mare și de odios...

24 septembrie 2018 15:11

v, membru PSD Nu credeti minciumile sorosiste! Dragnea a facut aeroport si autostrada in Teleorman asa cum a promis acum 12 ani. Huoo Soros!

24 septembrie 2018 12:36

v, membru PSD V-as fute-n cur prin sex anal. D-l Dragnea are pula mare. Ii va fute-n cur pe toti la puscarie. El nu construieste autostrazi, el fute-n cur UE, SUA, statul roman, lupta anticoruptie, justitia. Si fute bine.

24 septembrie 2018 12:27

Patru clase Mai, gulie de Teleorman, amnistia nu este un act de dreptate ci de clementa.

24 septembrie 2018 12:18

Dragnea e antipatic și are, ca orice păcătos, destule „bubițe”, dar de ce să fie vânat, pentru te miri ce, de niște animale dispuse să fie terminatorii lui Basescu și ai lui Iohannis. Cu ce sunt ăștia doi mai buni decât Dragnea?! Să mă ierte Dumnezeu, dar Dragnea este mai omenos, mai deștept și mai fin diplomat decât amândoi la un loc. De fapt și ura animalică a unora împotriva sa se naște și se hrănește din complexe de inferioritate. Repet, imi e antipatic pentru că este pe undeva și alunecos, capabil de manipulări subtile. Este aproape imposibil de crezut că un fost portocaliu poate ajunge purtător de marcă al celor 3 trandafiri! Dar dacă a ajuns o cutie de conserve ruginită precum Ponta, de ce n-ar fi ajuns Dragnea, care e mai versat, mai abil, mai bine mobilat la mansardă și, mai ales, mai onest?! Lingăii și frustrații pot sa-i ureze până crapă (ei, urătorii) pușcărie ușoară, pentru că un judecător sănătos la cap nu prea are pentru ce să-l condamne. Dacă îi dă lui Dragnea 6 luni cu suspendare, lui Basescu i se cuvine ghilotina, iar lui KWJ o jucărică de-a lui Țepeș Doamne în prețioasa-i poponeață!

24 septembrie 2018 10:46

vio si furtul la randul lui e tot un act de dreptate , de ce sa fie bani la buget si politicienii sa nu aiba? de ce?

24 septembrie 2018 10:36

claudiu vasilescu pai daca nu iti este frica de puscarie atunci la multi ani in jilava

24 septembrie 2018 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.