Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un mesaj șocant pentru susținerea referendumului pentru familie a fost postat pe un banner uriaș în centrul Timișoarei. Pe un bloc chiar vizavi de catedrala Metropolitană, scrie cu litere de -o șchioapă ”Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor adopta copilul tău". Prezența acestuia a fost semnalată pe facebook printr-o postare în dezacord cu mesajul considerat nepotrivit într-o țară în care adopțiile sunt și așa dificile.Bannerul de aproximativ 15 metri lungime dorește încurajarea oamenilor să participe la referendumul pentru familie, relatează hotnews.ro.

„Vino la referendum! Votează «da» pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără familia și copiii României. Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor adopta copilul tău”, scrie pe bannerul afișat în Piața Victoriei din Timișoara.

Integral pe LibertateaComentarii

Titus Parjolescu Sug EURO-poolla, trag "microdoze" pe EURO-rât, vând POPO-copii la bulangi & #REZIST!

24 septembrie 2018 22:28

zarnescu ion Si despre CRPMMMÎ (despre Comitetul Reunit al Pizdelor Mamelor mele de Martzafoi Împutzit ce sunt, n.m.) - si despre asta mai e Referendumul - ca era sa uit.

24 septembrie 2018 22:26

zarnescu ion Referendumul nu este despre familie.Dracnea vrea sa bage in constitutie imunitate la orice fapte ptr hotii din politica.

24 septembrie 2018 22:08

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul @Oltean. Homosexualitatea și lesbianismul sunt o modificare fiziologică a creierului uman rezultată din prostituție multă, adulter mult și pornografie multă. Două orașe au fost distruse cu foc și pucioasă, Sodoma și Gomora, din aceste cauze. Acum, pedeapsa a rămas aceeași, numai că metodele sunt prin gaze și curent electric.

24 septembrie 2018 20:40

Ionut Este o singura greseala pe acest banner: in loc de doi barbati trebuia scris 2 HOMOSEXUALI.

24 septembrie 2018 14:07

Oltean Decat un copil (de obicei si multi, facuti la betie , din inconstienta, lipsa educatie sexuala si de alta natura sau concepte religioase demne de evul mediu) crescut ca vai de el, intr-o familie de saraci si analfabeti "clasica", mai bine unul crescut intr-o familie "neclasica", unde ise asigura toate cele necesare, atat material, cat si educational/cultural. A nu se uita ca homosexualitatea nu se dobandeste de la TV sau din anturaj, ci este o modificare fiziologica a creierului. Ca atare, nu trebuie priviti ca o specie aparte, rezultata a culturii din Vest.

24 septembrie 2018 12:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.