Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-o ţară ca România, care se confruntă cu o uriaşă criză a forţei de muncă, peste 4 milioane de oameni apţi să lucreze preferă să stea cu mâinile în sân şi să aştepte ajutorul social.

Acest lucru este tot mai vizibil, mai ales că acum este perioada culesului.

Integral pe HotnewsComentarii

ariciul Fiindca acesti puturosi,au fost si sunt aceia care nici nu au invatat in scoala,nici nu au muncit ,nici de angajat nu se angajeaza nici macat bucatica de pamant care i-ar putea hrani nu si-o lucreaza.Fiindca au.Asociatia le da cate 200 kg de grau,cate 4-600 kg de papusoi,de restul isi iau bani,si cu ajutorul social,va dati seama ca ei huzuresc?I-am avut cu ziua la munca,de la 8la 16,70 de roni pe zi,jumatate de rachiu,tigari,mancare si o bauta cu vin acasa,unde ,de cand plecau ei ,eu mai aveam de munca inca cel putin doua ore.Cum munceau?Stateam cu ochii pe ei fiindca imi lasau strugurii pe camp.Despre ce vorbim?

24 septembrie 2018 8:44

v Probabil majoritatea celor cu ajutor social, nu-l merita. Multe organe de stat care dau acte in acest sens, cred ca nu-si fac corect datoria. Cred ca pt evitarea acestei situatii fara sa se suspende ajutoarele, sa li se dea voie oamenilor "asistati" sa presteze un nr de zie de munca, care sa le mareasca veniturile si sa rezolve temporar, criza fortei de munca. Totusi din statisticile enuntate la TV sint foarte multi care stau pe banii parintilor cu liceu (facut de mintuiala), carora le este "jena" sa lucreze ca "muncitori", fiind "sub demnitatea lor" ei nu-si dau seama ca nu au cunostinte nici intr-un domeniu.

23 septembrie 2018 23:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.