Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe un bloc din centrul Timişoarei a apărut un banner de circa 15 metri lungime, cu un mesaj care se vrea a fi unul care să îi încurajeze pe oameni să participe la referendumul pentru familie şi să voteze pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie,altfel „doi bărbaţi vor putea adopta copilul tău”.

Un banner uriaş, de aproximativ 15 metri lungime, a fost pus, la sfârşitul acestei săptămâni, pe un bloc aflat vizavi de Catedrala Mitropolitană, în centrul Timişoarei. Panoul conţine un mesaj prin care cetăţenii sunt încurajaţi să participe la referendumul pentru familie şi să susţină căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

„Vino la referendum! Votează «da» pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Apără familia şi copiii României. Dacă nu vii la vot, doi bărbaţi vor adopta copilul tău”, scrie pe bannerul afişat în Piaţa Victoriei din Timişoara.

Integral pe MediafaxComentarii

Ceea ce este perfect ... adevarat, nu?! Cu respect, Paulus

24 septembrie 2018 5:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.