Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ovidiu Ionescu va juca duminică seară, de la 19:30 ora României, finala Campionatului European de tenis de masă, în proba individuală masculină, împotriva legendarului Timo Boll (37 de ani), numărul unu în Europa.

Primul set a fost unul de luptă. Karlsson s-a desprins, dar buzoianul a revenit şi a ajuns primul la 10, cu două mingi de set în buzunar. Ovidiu a ratat în primă instanţă, s-a văzut egalat, însă a oprit seria suedezului, iar pe a treia minge de 1-0 la general a fructificat-o cu un atac aspru pe diagonală de forehand care l-a lăsat fără replică pe Karlsson.

Impulsionat, Ovidiu Ionescu a jucat la un nivel incredibil în start de set doi, câştigând primele şapte puncte, controlând ritmul de joc cu forehandul său, călit în duelurile tari din Germania. O minge în fileu a oprit seria impresionantă a românului, care a avansat apoi cu paşi apăsaţi spre 2-0, consfinţit de un atac al suedezului mult în afara suprafeţei mesei. Elevul lui Andrei Filimon a reuşit tipul de start ferm, apăsat, care l-a propulsat pe tablou în primele trei runde.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.