Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oare nu există și alte explicații ale rebeliunii declanșate de Gabriela Firea? Cum Dumnezeu ea dă foc la PSD, în ciuda faptului că pe 10 august trebuia să fie în Japonia și din cauza uraganului s-a dus în Letonia? Doar ca să nu fie în București și să poată deveni o acuzatoare „curată”, în ciuda faptului că ea nu văzuse nimic? Și dacă puciul condus de Gabriela Firea, însoțită doar de cîțiva popîndăi care arătau a trași pe sfoară, era parte dintr-un plan?

Am un prieten care desfășoară zeci de argumente să mă convingă că toate marile schimbări în politica românească sunt dirijate de SRI și de agățații acestora. Și că, în toate cazurile importante în care am ajuns în situația de a vota, a trebuit să alegem între două variante pregătite de SRI și de susținătorii acestora.

Adică în momentul în care a trebuit să alegem între Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor eram deja condamnați să alegem între „ofertele pregătite de SRI”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.